Latest post of the previous page:
Dzięki wielkie ^_^ Teraz modlę się, żeby powiodło mi się w Moje ciało, moje więzienie :3 Kurde, co jak co, ale pisać grozę uwielbiam :]347
Coraz więcej użytkowników wery osiąga sukcesy. Wygląda na to, że wiedza wreszcie przybrała materialny kształt, rady dawane przez innych użytkowników i autorów jednak trafiają. To fajnie. 

348
Dokładnie! To ogromny sukces, buzia się śmieje, jak się czyta te Wasze osiągi.Coraz więcej użytkowników wery osiąga sukcesy. Wygląda na to, że wiedza wreszcie przybrała materialny kształt, rady dawane przez innych użytkowników i autorów jednak trafiają. To fajnie.

"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"
349
O, w tej antologii są dwa nazwiska, które kojarzę. Marek Grzywacz i Michał Stonawski.
Gratki. Ale nie będę ci życzyć powodzenia w ciało-więzienie, bo już dopinguję komuś innemu ;p
Gratki. Ale nie będę ci życzyć powodzenia w ciało-więzienie, bo już dopinguję komuś innemu ;p
Re: Nasze sukcesy
350Qfant objął patronat nad moją najnowszą powieścią „Morderstwo w Miłowie”. Jest też recenzja autorstwa Jacka Orlicza.
354
Gratulacje. Lubię kryminały w starym stylu.
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)
357
Fajny szorcik, Cranberry. 

Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium
Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium
Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka
359
dołączam - podoba mi się zawsze taka linearność kulturowa i zdziwienie teraźniejszością
Dla mnie w tym szorcie dominuje właśnie takie twórcze "zdziwienie"
Gratuluję, cran
Dla mnie w tym szorcie dominuje właśnie takie twórcze "zdziwienie"
Gratuluję, cran
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)
360
Natasza, mogłabym kokieteryjnie powiedzieć, że to szort sprzed 13 lat i że z racji wieku było we mnie właśnie jak piszesz - mnóstwo zachwyconego zdziwienia światem 
A serio to masz chyba rację, bardzo pieknie ujęłaś chyba mój stan ducha wtedy (o ile go dobrze pamiętam).

A serio to masz chyba rację, bardzo pieknie ujęłaś chyba mój stan ducha wtedy (o ile go dobrze pamiętam).
361
To teraz ja 
Z wielką przyjemnością zapraszam was do odwiedzenia najnowszego wydania kwartalnika literacko-artystycznego "sZAFa" ( www.szafa.prezentacje.pl ), w którym ukazała się moja miniaturka fantastyczna pt.: " Święta inkwizycja"

Z wielką przyjemnością zapraszam was do odwiedzenia najnowszego wydania kwartalnika literacko-artystycznego "sZAFa" ( www.szafa.prezentacje.pl ), w którym ukazała się moja miniaturka fantastyczna pt.: " Święta inkwizycja"
Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych. Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi
"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero
"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero