346

Latest post of the previous page:

Dzięki wielkie ^_^ Teraz modlę się, żeby powiodło mi się w Moje ciało, moje więzienie :3 Kurde, co jak co, ale pisać grozę uwielbiam :]
Bo lubię pisać.

347
Coraz więcej użytkowników wery osiąga sukcesy. Wygląda na to, że wiedza wreszcie przybrała materialny kształt, rady dawane przez innych użytkowników i autorów jednak trafiają. To fajnie. :)
Leniwiec Literacki
Hikikomori

348
Coraz więcej użytkowników wery osiąga sukcesy. Wygląda na to, że wiedza wreszcie przybrała materialny kształt, rady dawane przez innych użytkowników i autorów jednak trafiają. To fajnie. :)
Dokładnie! To ogromny sukces, buzia się śmieje, jak się czyta te Wasze osiągi. :) Super! Gratuluję wszystkim naraz i każdemu z osobna, szaleńcy! Tak trzymać!
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

349
O, w tej antologii są dwa nazwiska, które kojarzę. Marek Grzywacz i Michał Stonawski.

Gratki. Ale nie będę ci życzyć powodzenia w ciało-więzienie, bo już dopinguję komuś innemu ;p

Re: Nasze sukcesy

350
Qfant objął patronat nad moją najnowszą powieścią „Morderstwo w Miłowie”. Jest też recenzja autorstwa Jacka Orlicza.

353
Przyłączam się do gratulacji :)

354
Gratulacje. Lubię kryminały w starym stylu.
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)

357
Fajny szorcik, Cranberry. :)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

358
Rzeczywiście ma klimacik :-) Gratulacje

359
dołączam - podoba mi się zawsze taka linearność kulturowa i zdziwienie teraźniejszością
Dla mnie w tym szorcie dominuje właśnie takie twórcze "zdziwienie"
Gratuluję, cran
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

361
To teraz ja :)
Z wielką przyjemnością zapraszam was do odwiedzenia najnowszego wydania kwartalnika literacko-artystycznego "sZAFa" ( www.szafa.prezentacje.pl ), w którym ukazała się moja miniaturka fantastyczna pt.: " Święta inkwizycja"
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”