Latest post of the previous page:
Thana, numer specjalny QF jeszcze przede mną, ale bardzo spodobało mi się Twoje sformułowanie:Ot, jako przestroga.część jest wykombinowana, wymyślona przy biurku
Latest post of the previous page:
Thana, numer specjalny QF jeszcze przede mną, ale bardzo spodobało mi się Twoje sformułowanie:Ot, jako przestroga.część jest wykombinowana, wymyślona przy biurku

), a już nie daj Bogini w/w fantasy w wersji zupełnie na wesoło.
 ), a już nie daj Bogini w/w fantasy w wersji zupełnie na wesoło. jeszcze nawet, kiedy tekst wyglądał na taką właśnie rubaszną gawędę.
 jeszcze nawet, kiedy tekst wyglądał na taką właśnie rubaszną gawędę. No ale ja pracuję w męskiej firmie w dziale produkcji
 No ale ja pracuję w męskiej firmie w dziale produkcji  Że niektóre żarty "nie na poziomie" - racja, ale tworzą postać! Bohater wydawał mi się wewnętrznie spójny i sensowny, w sensie - jako osoba spójny (nie jako postać literacka) - stąd miałam zonk z końcówką, którą zinterpretowałam jako akt szaleństwa, a nie determinacji. Też wydawało mi się, że raczej wykują z niego (z prostej Strzały) dowódcę na dużą skalę - i po to go przeczołgują w ten sposób. Zdziwiłam się, że tak dramatycznie pękł.
 Że niektóre żarty "nie na poziomie" - racja, ale tworzą postać! Bohater wydawał mi się wewnętrznie spójny i sensowny, w sensie - jako osoba spójny (nie jako postać literacka) - stąd miałam zonk z końcówką, którą zinterpretowałam jako akt szaleństwa, a nie determinacji. Też wydawało mi się, że raczej wykują z niego (z prostej Strzały) dowódcę na dużą skalę - i po to go przeczołgują w ten sposób. Zdziwiłam się, że tak dramatycznie pękł. Zresztą mam nadzieję, że po prostu niedługo rzucimy im tekst na żer
 Zresztą mam nadzieję, że po prostu niedługo rzucimy im tekst na żer  , niech się tylko jeszcze szefowa nad drugą wersją poznęca.
, niech się tylko jeszcze szefowa nad drugą wersją poznęca. 

Bardzo mi się podoba to określenie. Kiedyś w podręcznikach o Tobie napiszą: Kreował postaci niezwykłe, skomplikowane, "wewnętrznie elokwentne" - jak sam zwykł nazywać tę cechę...uthModar pisze:wewnętrznie elokwentny

, ale był inteligentny.
, ale był inteligentny.
 Najlepiej przypomnieć się telefonicznie.
 Najlepiej przypomnieć się telefonicznie.
Wróć do „QFANT - magazyn fantastyczno-kryminalny”