Portal Pisarski, na którym się udzielam ogłosił "Wielki Konkurs Katastroficzny". Nagrodami są książki i pewnie znowu ktoś powie, że szkoda na to czasu, jednak moim zdaniem temat jest świetny, warty samego pisania.
"Ostatnia kawa. Koniec świata u progu."
(szczegóły: http://www.portal-pisarski.pl/news.php?readmore=1853 )
2
Magic, nie przejmuj się. Jak wiesz o konkursie to ogłaszaj i nie patrz na innych.
Każdy może zdecydować za siebie, czy brać udział czy nie, a więcej wiadomości to większe możliwości
Każdy może zdecydować za siebie, czy brać udział czy nie, a więcej wiadomości to większe możliwości

I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
B.A. = Bad Attitude
7
Witajcie,
Podbiję temat, bo zaskoczony jestem niesamowicie, że w takim konkursiku jest dziewięćdziesiąt pięć startujących w kategorii prozy tekstów (przypominam że nagrodą jest książka!).
Magic, qaz56 - powodzenia. Czytałem oba i oba niezłe
Pozdrawiam,
Godhand
Podbiję temat, bo zaskoczony jestem niesamowicie, że w takim konkursiku jest dziewięćdziesiąt pięć startujących w kategorii prozy tekstów (przypominam że nagrodą jest książka!).
Magic, qaz56 - powodzenia. Czytałem oba i oba niezłe

Pozdrawiam,
Godhand
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
8
Dziękuję i wzajemnie
Ja czytałam jeszcze kilka innych opowiadań i muszę przyznać, że konkurencja jest niczego sobie 
Ciekawe ile czasu będzie potrzeba, by wybrać zwycięzcę...

Ciekawe ile czasu będzie potrzeba, by wybrać zwycięzcę...
Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych. Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi
"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero
"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero
10
Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych. Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi