2
Magic, nie przejmuj się. Jak wiesz o konkursie to ogłaszaj i nie patrz na innych.
Każdy może zdecydować za siebie, czy brać udział czy nie, a więcej wiadomości to większe możliwości ;)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

3
Pisać zawsze warto. Konkurs może być motywatorem do podjęcia prób wyrażenia swoich myśli w danym temacie.

5
Nie widzę żadnego maila na który można przesyłać prace.
Roronoa Zoro: Chcesz mnie zabić?! Nie potrafiłeś nawet zabić mi nudy!

6
Musisz się zarejestrować i wrzucić tekst do poczekalni
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

7
Witajcie,

Podbiję temat, bo zaskoczony jestem niesamowicie, że w takim konkursiku jest dziewięćdziesiąt pięć startujących w kategorii prozy tekstów (przypominam że nagrodą jest książka!).
Magic, qaz56 - powodzenia. Czytałem oba i oba niezłe :)

Pozdrawiam,

Godhand
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

8
Dziękuję i wzajemnie :) Ja czytałam jeszcze kilka innych opowiadań i muszę przyznać, że konkurencja jest niczego sobie :)
Ciekawe ile czasu będzie potrzeba, by wybrać zwycięzcę...
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

9
Witam,

Przypuszczam że opisane w regulaminie trzy tygodnie.

Pozdrawiam,

Godhand
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”