16

Latest post of the previous page:

Dzień dobry! (fan Drużyny A? ;) Duet B.A. - Murdock rządzi)

Dawkowałam i dlatego się kontaktowali. Jak się dowiadywali, jak duża jest książka, to przestawali się odzywać (niemal uciekali z krzykiem: OŁMAJGAAAAD!!! NO-NAME-AUTHOR-Z-GRUUUUBĄ-KSIĄŻKĄ! A KYSZ!).

Cieszę się, że mówisz tak o okładce, bo to był mój pomysł, by sięgnąć po tego konkretnego malarza :D
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)

18
Cieszę się :D

Niestety nie wiem, kto to Robin Hobb.
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)

20
Cześć,

Szczurze, kliknij na link w moim podpisie, żeby posłuchać piosenki o takim tytule ;)

21
Kamiko pisze:fan Drużyny A? ;) Duet B.A. - Murdock rządzi
Dokładnie! Cała drużyna była niezapomniana. I ta muzyczka - mam ją na komórce :)

Aż strach pomyśleć, że niektórzy ludzie dzisiaj nie wiedzą, o co chodzi z Drużyną A.
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

22
B.A.Urbański pisze:Aż strach pomyśleć, że niektórzy ludzie dzisiaj nie wiedzą, o co chodzi z Drużyną A.
Możemy im tylko współczuć ;)

A widziałeś film? Przyjemnie mnie zaskoczył - nie, żeby wszystko było rewelacyjnie, ale spodziewałam się gniota strasznego.

23
Kamiko pisze:Możemy im tylko współczuć ;)
I pity the fools :P

Widziałem! Kilka wątków pozmieniali, ale rzeczywiście takie filmy nieczęsto wychodzą dobrze, a jednak ten całkiem całkiem.
A wiesz, że Mr. T zjechał strasznie nowego odtwórcę roli B.A.? Ja tutaj właśnie najbardziej się obawiałem klapy, i co prawda to już nie to, co w serialu, ale wg mnie dał radę.
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

24
Zabijcie mnie - nie mam pojęcia o czym mówicie.... Wymagam współczucia. Albo może za młoda jestem ;) Ale nie krępujcie się i wytłumaczcie mi to :)
Kamiko, przede wszystkim gratuluję! Mam nadzieję, że będzie pełen, pięciotomowy sukces.
Jedna sztukę już masz sprzedaną, bo a) spodobał mi się tytuł b)spodobała mi się okładka c)spodobał mi się opis i mam nadzieję że będzie też d) i spodoba mi się treść ;)
A co do rysunku... ( w tym momencie spoglądam na swoje "szkice" pt. "jak mógłby wyglądać ten bohater" i stwierdzam, że nigdy już nie będę dotykać ołówka, tak na wszelki wypadek) Czyli dla mnie bomba :)

25
Mówimy o tym --->

B.A. , a załapałeś ten więzienny smaczek z Face'em w filmie? (nie wiem, czemu nie przełożyli na polski jako "Buźka" : / ) ;)

No, ale on to chyba po wszystkich jechał, prawda? XD Zwłaszcza po oryginalnym Hannibalu.

Paulino, dziękuję ogromnie, mam nadzieję, że Cię nie rozczaruję... aż tak bardzo ;)

Co do rysowania - nie możesz sobie wyobrazić, jak dla mnie jest to frustrujące i jak bardzo unikam wszelkiego bazgrolenia (powinnam to przemóc, ale nie wiem, jak) - jak idiotycznie się trzęsę nad każdą kreską i jak wiele mnie to kosztuje.

Chcę powiedzieć - nie poddawaj się i rysuj, jeśli chcesz. Ja mam jakąś blokadę w sobie, ale nawet robiąc ten rysunek, co ogromnie mnie wyczerpało, utwierdziłam się w pewności, że upór przynosi rezultaty.

A chcę się przemóc, by móc robić takie komiksy: http://wszechocean.deviantart.com/art/Szef-323148963 ;)

26
paulina.itp pisze:Jedna sztukę już masz sprzedaną, bo a) spodobał mi się tytuł b)spodobała mi się okładka c)spodobał mi się opis i mam nadzieję że będzie też d) i spodoba mi się treść ;)
Nie kłam, maleńka. Ma dwie sprzedane :P

27
Heh, swego czasu byłam zakochana w całej Drużynie A, to były prehistoryczne czasy bez internetu i mogłam tylko wycinać małe zdjęcia obsady z Tele Tygodnia;)
A co do filmu to mnie rozczarował, ale cóż, klimat seriali z lat 80tych i wczesnych 90tych już nie wróci:/

28
Jak mówiłam, film absolutnie nie jest rewelacyjny i jako fan serii nie byłam usatysfakcjonowana, natomiast spodziewałam się kompletnej szmiry, toteż byłam tak pozytywnie zaskoczona, że kupiłam sobie DVD. Uważam, że krytycy zupełnie niesprawiedliwie zmiażdżyli ten tytuł - IMHO jest dużo lepszy od takiej na przykład Szklanej Pułapki 4.0.

Samobójstwem marketingowym było skierowanie filmu do dwunastoletnich Amerykanów, a nie do fanów-weteranów : /

30
TheBurningTree pisze:Bardzo dziwnie mówisz trzy
To jakby już były święta XD

31
anowi napisał/a:
Nie kłam, maleńka. Ma dwie sprzedane
Bardzo dziwnie mówisz trzy
och, wybaczcie, zapomniałam o was :)
Mówimy o tym --->
dziękuje, zaraz się wyedukuję i nie będę już out ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”