http://www.gajakolodziej.com/index.php? ... Itemid=289
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Ale to przecież Kamiko umieściła ten link. Nie jesteście zbyt surowi? Kobieta ma swoją stronę i tam się promuje.Smoke pisze:Żenada na całej linii, ale z drugiej strony zwróćcie uwagę jaki rozgłos zdobyła- w myśl zasady nieważne jak mówią, ważne żeby mówili. Czy ktokolwiek słyszałby o pisarce gdyby nie to? Ha, teraz nie dość że już ją znamy to jeszcze odwiedziliśmy jej stronę i jeszcze to komentujemy. Minus za egocentryczną nachalność, plus za promocję. Schabowy jak najbardziej jest nagrodą na jaką bym się skusił ale żeby wziąć udział trzeba znać twórczość organizatorki a na to skusić się nie dam.
My (w sensie forum) też... promujemy nowy cel pisarstwa: pisarz do kotleta. Muzycy już tak robią (że grają "kotlet" - czyli to, co chce klient-nasz-pan "la sympatycznej panny Krysi").Alicja Minicka pisze: Kobieta ma swoją stronę i tam się promuje.
Odniosłam się do słów Smoke, który zarzucił tej autorce nachalność. Nie wiem, co jest nachalnego w promocji na swojej własnej autorskiej stronie.Natasza pisze:My (w sensie forum) też... promujemy nowy cel pisarstwa: pisarz do kotleta. Muzycy już tak robią (że grają "kotlet" - czyli to, co chce klient-nasz-pan "la sympatycznej panny Krysi").Alicja Minicka pisze: Kobieta ma swoją stronę i tam się promuje.
I olbrzymia większość pisarzy by na to z miłą chęcią przystała.Thana pisze:A ja myślę, że gdyby ludzie chcieli zapraszać pisarzy, żeby im opowiadali historie do kotleta i tym pisarzom za to płacili jak muzykom za prywatne koncerty, to byłoby całkiem fajnie.
Jaki świat byłby piękny, gdyby taki snobizm zapanował! Może pomysł tej pani przetrze szlaki? Kto wie?Natasza pisze:Najadł się pan, a literatura zyskała.
Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”