Esensja popieraIm więcej nas na Esensji, tym lepiej

anowi, zaryzykuj i powęsz trochę u nas w dziale literackim, znajdziesz różne ciekawe teksty - w tym także autorstwa ludzi z Wery.
Esensja popieraIm więcej nas na Esensji, tym lepiej
Tylko dlatego że uczucia Redakcji były mieszane i się nie załapałemKilka (może nawet kilkanaście) zaczynałam czytać, ale nigdy żadnego nie skończyłam. Nie podobały mi się. Może źle trafiałam
Możesz zaryzykować i rzucić okiem na moje polecanki: najlepsze (moim skromnym zdaniem) opowiadania z Esensji z roku 2012, 2011 i 2010. Istnieje możliwość, że po prostu różnimy się gustemnigdy żadnego nie skończyłam. Nie podobały mi się.
Z drugiej strony, kiedy popytać, co ludzie chcieliby czytać, to dominuje horror, groza, kryminał, akcja wartka i pełna nieoczekiwanych zmian miejsc. Może z tego powodu autorzy piszą, co piszą.Ignite pisze:autorzy chyba wolą pisać mroczniejsze teksty. A z gatunków dominuje groza i science fiction (mimo że redakcja jak najbardziej lubi i fantasy, i mainstream)
Ignite pisze:- co pewien czas staramy się zamieszczać coś lżejszego po prostu dla odmiany;
Bardzo mało. Dostajemy naprawdę niewiele tekstów tego typu. Szuflami odrzucamy za to marną grozęile "ciepłego, baśniowego, wzruszająco-latająco-smokowego" pisania ląduje w koszu?
Dokładnie, ja też się podpisuję ;p Ale już niebawem! Niech tylko skończę licencjat.Godhand pisze:anowi:
Tylko dlatego że uczucia Redakcji były mieszane i się nie załapałemKilka (może nawet kilkanaście) zaczynałam czytać, ale nigdy żadnego nie skończyłam. Nie podobały mi się. Może źle trafiałam
Pozdrowienia,
G.