31

Latest post of the previous page:

Tatia pisze:Jako rodowita Sosnowiczanka roszczę sobie niepisane prawo do narzekania na to miasto wszędzie i bez większego powodu. To jak z grubymi ludźmi. Oni mogą o sobie tak mówić, jednak z ust TAP MADL brzmi to jak obelga.
Lubię Cię, chodź na kawę.
1 | 2 | 3 | 4 | O poezji

32
kanadyjczyk w jakim kontekście to "zasosnowczę"? Nowe, nie słyszałam. Widzę jednak, że tak jak Sosnowiec najdalej wysuniętą na południe dzielnicą Warszawy, tak Białystok kandyduje do kolejnej stolicy Śląska. Może przyłączycie się do autonomii?

Seprioth

W Krakowie? Zawsze.

35
kanadyjczyk Przemyślcie to. Katowice odwiedziła Paris Hilton. Robiła zakupy. Toż to stawia stolicę Śląska na równi z Paryżem lub Mediolanem, czyż nie? Co prawda oba miasta nie mają dostępu do morza, ale we Włoszech będzie od niedzieli wiosna, a u nas jeszcze długo nie.

Seprioth
Kusisz, a tak się składa, że weekend majowy spędzę w Krakowie, więc mogę potraktować Twoją propozycję poważnie i domagać się tej kawy. Bezwzględnie.

37
XD Ja tam chyba polubiłam kanadyjczyka, ma świetne poczucie humoru xd.

, 私は一人で日本語を学ぶ. また、英語学を勉強しています. 私の名前は宿敵精神です. あなたの文法は素晴らしいです.

38
Bron a gdzie i co studiujesz? Jeśli można wiedzieć.
Zawsze można zacząć później/ jeszcze raz/ zamiast.
Rzeszowski uniwer, 1 rok fil. ang. ;p
Pytasz, czy Sosnowiec coś komuś zrobił?
Zapytaj, co jest najlepsze w tej miejscowości.
Odpowiedź: Autobus do Katowic.
- 3:05 :D
A z Sosnowcem to fakt. U nas mówi się na ten przykład: "ty sosnowcu jeden!", albo "zaraz cię zasosnowczę!". Fakt. Najprawdziwszy fakt autentyczny!
u nas tam się nie żartuje z Sosnowca :< Jednak kojarzy się z jednym.

Ogólnie Ślunsk fajny, dużo tam gruzu, wyngla i tak dalej :3
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

39
Witaj na Wery. Komentuj, weryfikuj i pisz (może się zmuszę do poznęcania się nad Gorolką xD )
Tatia pisze: Jako rodowita Sosnowiczanka roszczę sobie niepisane prawo do narzekania na to miasto wszędzie i bez większego powodu. To jak z grubymi ludźmi. Oni mogą o sobie tak mówić, jednak z ust TAP MADL brzmi to jak obelga.
Jak żartować to my, a nie z nas! :)

40
Takie pytanie z innej beczki, słuchasz jakichś japońskich zespołów? ;)
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

42
anowi pisze:
kanadyjczyk pisze:My, Podlasianie chcemy dostępu do morza, nie do złoża. :)
Dokładnie :D
Do morza? Tak o? ;)
Coś tam było? Człowiek! Może dostał? Może!

43
Nemesis666
どうもありがとう. 頑張ってください.

Katka
Dziękuję. Powoli się wdrożę, to i powypowiadam.

Bron
Nie. Mimo zakochanej w Nightmare mojej ukochanej Sensei: nie. Po stokroć: nie.
Genialny filmik. A co do tego tekstu, to jestem przyzwyczajona: nie robią na mnie wrażenia.

Do Podlasia się nie wtrącam.

44
Haha, co takiego złego w japońskiej muzyce? :P Jak można nie kochać tej muzyki!

(filmik jakiś fan-made, także mniejsza z nim)

46
Muzyka japońska mnie albo bawi, albo przeraża. Nie lubię siebie przerażonej, więc nie słucham.

Jasne! Oglądam anime, manga też mnie wciągnęła, jednak jestem szalenie wymagająca co do kreski.
Zdarza mi się też obejrzeć jakąś dramę, choć wolę koreańskie.
현빈 !
Chociaż 小栗旬 też mnie przekonuje.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”