Tatia pisze:Jako rodowita Sosnowiczanka roszczę sobie niepisane prawo do narzekania na to miasto wszędzie i bez większego powodu. To jak z grubymi ludźmi. Oni mogą o sobie tak mówić, jednak z ust TAP MADL brzmi to jak obelga.
kanadyjczyk w jakim kontekście to "zasosnowczę"? Nowe, nie słyszałam. Widzę jednak, że tak jak Sosnowiec najdalej wysuniętą na południe dzielnicą Warszawy, tak Białystok kandyduje do kolejnej stolicy Śląska. Może przyłączycie się do autonomii?
Seprioth
kanadyjczyk Przemyślcie to. Katowice odwiedziła Paris Hilton. Robiła zakupy. Toż to stawia stolicę Śląska na równi z Paryżem lub Mediolanem, czyż nie? Co prawda oba miasta nie mają dostępu do morza, ale we Włoszech będzie od niedzieli wiosna, a u nas jeszcze długo nie.
Seprioth
Kusisz, a tak się składa, że weekend majowy spędzę w Krakowie, więc mogę potraktować Twoją propozycję poważnie i domagać się tej kawy. Bezwzględnie.
Witaj na Wery. Komentuj, weryfikuj i pisz (może się zmuszę do poznęcania się nad Gorolką xD )
Tatia pisze:
Jako rodowita Sosnowiczanka roszczę sobie niepisane prawo do narzekania na to miasto wszędzie i bez większego powodu. To jak z grubymi ludźmi. Oni mogą o sobie tak mówić, jednak z ust TAP MADL brzmi to jak obelga.
Katka
Dziękuję. Powoli się wdrożę, to i powypowiadam.
Bron
Nie. Mimo zakochanej w Nightmare mojej ukochanej Sensei: nie. Po stokroć: nie.
Genialny filmik. A co do tego tekstu, to jestem przyzwyczajona: nie robią na mnie wrażenia.
Muzyka japońska mnie albo bawi, albo przeraża. Nie lubię siebie przerażonej, więc nie słucham.
Jasne! Oglądam anime, manga też mnie wciągnęła, jednak jestem szalenie wymagająca co do kreski.
Zdarza mi się też obejrzeć jakąś dramę, choć wolę koreańskie.
현빈 !
Chociaż 小栗旬 też mnie przekonuje.