Bez precedensu tzn ? Czy on się różni np od tego z Fabryki słów?
Odpowiedzią użytkownikom odnośnie jakości tekstu. Każdemu użytkownikowi, odnośnie każdego teksu. Nikt dotąd tego nie zrobił.
Grimzon, robisz cały czas to, co ja próbuję wytknąć jako pozbawione sensu. Okopujesz się na swoim stanowisku.
Zrozum, że to, co ja próbuję Wam uświadomić to to, że efekty takiego działania mogą być trzy:
- Zostaniecie zlani, co tylko pogłębi Wasza frustrację.
- NF wyciągnie naukę i odetnie się od użytkowników przy kolejnych swoich konkursach. Dostaliście szansę otrzymania feedbacku. Ta szansa zniknie.
- Jedna mała osoba w NF powie sobie "mam to gdzieś". I Malakh już drugi raz nie zostanie spiritus movens kolejnego konkursu. Co tylko oznacza, że w przyszłości może być o jeden albo dwa konkursy mniej.
Problem polega na tym, że tu się narzeka, ale nie daje propozycji. Rozumiem, powkurzaliście się, moim zdaniem częsciowo z włąsnej winy, ale co teraz?
Twoim zdaniem powinno wyrzucić się Malakha z pracy w ramach nauczki i pokazania poważnego traktowania klienta?
Stary, przecież to jest wręcz dziecięce zachowanie. Jeśli jakimś cudem by do tego doszło, to zastępujecie faceta, który zorganizował konkurs, ale go do końca nie udźwignął kimś, kto będzie świetnie dotrzymywał terminu. Ale sam raczej nie zaryzykuje wyjścia poza szereg.
Ja wolę tych nierozgarniętych.
Ale pewnie, może pojechać do NF, wbiec do redakcji i zażądać zwolnienia.
Co do rynku. Nie zgadzam się do końca co do tego, że rządzi się innymi prawami. Natomiast zgadzam się, że chyba po prostu patrze przez pryzmat własnego otoczenia.