Jestem Kasia. Mam 21 lat. Zaczęłam pisać niedawno. Postanowiłam wykorzystać własne doświadczenia i je opisać. Więc zobaczymy co z tego wyjdzie:)
Pozdrawiam Wszystkich i życzę powodzenia;)
5
Cześć, Kasiu!
Zawsze od czegoś trzeba zacząć. Chociaż często jest tez tak (i w moim przypadku też tak było), że odkłada się pierwszą rzecz, bo trzeba szlifować warsztat. Ja tak zrobiłem i jeszcze nie wiem kiedy wrócę do tamtej historii. Ale z pewnością wrócę!
Zawsze od czegoś trzeba zacząć. Chociaż często jest tez tak (i w moim przypadku też tak było), że odkłada się pierwszą rzecz, bo trzeba szlifować warsztat. Ja tak zrobiłem i jeszcze nie wiem kiedy wrócę do tamtej historii. Ale z pewnością wrócę!

I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
B.A. = Bad Attitude
9
Szpagaty? To fakt. Jak się jest tak wygimnastykowanym, to można dużo ciekawych pozycjiB. pisze:Navajero - podkpiewaj sobie, ale takie rzeczy są bardzo chodliwe:)

Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych. Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi
"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero
"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero
11
Ależ ja sobie nie kpię. Jestem za elastycznością kobiet we wszystkich wymiarachB. pisze:Navajero - podkpiwaj sobie, ale takie rzeczy są bardzo chodliwe:)

Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
14
+1Navajero pisze:Jestem za elastycznością kobiet we wszystkich wymiarach
Ja uważam, że kobietom wręcz powinno zależeć, żeby mężczyźni nie byli nazbyt... elastycznikasia9092 pisze:A dlaczego faceci nie mogą być czasami elastyczni we wszystkich znanych wymiarach? Kobiety i kobiety... A gdzie Ci mężczyźni?;p

I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
B.A. = Bad Attitude