2
Cześć Kasiu! Znam też jedną Kasię z Trójmiasta, która ma wiele doświadczeń do opisania, dlatego postanowiłam się przywtać ;-)

3
Witaj Kasiu!
Jakiego rodzaju doświadczenia opisujesz?
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

4
Doświadczenia z dzieciństwa, ze stycznością z osobą uzależnioną od alkoholu-moją matką. Tytuł mojego opowiadania brzmi "Doświadczona współuzależniona". Nie wiem jak na razie wyszło, bo dopiero rozpoczęłam, a moje doświadczenie jest znikome dlatego też postanowiłam się tutaj zalogować;)

5
Cześć, Kasiu!

Zawsze od czegoś trzeba zacząć. Chociaż często jest tez tak (i w moim przypadku też tak było), że odkłada się pierwszą rzecz, bo trzeba szlifować warsztat. Ja tak zrobiłem i jeszcze nie wiem kiedy wrócę do tamtej historii. Ale z pewnością wrócę! :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

7
Witam. Co do praktyki, to tylko do pewnego stopnia. Nie potrafisz zrobić szpagatu - nie pchaj się do baletu ;)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

8
Witaj:) Opowiadanie czyli krótka forma - z ciekawości, ile tego masz?
Navajero - podkpiewaj sobie, ale takie rzeczy są bardzo chodliwe:)

9
B. pisze:Navajero - podkpiewaj sobie, ale takie rzeczy są bardzo chodliwe:)
Szpagaty? To fakt. Jak się jest tak wygimnastykowanym, to można dużo ciekawych pozycji ;)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

10
Już nie będzie opowiadania;) Chciałam to zrobić w takiej formie, ale "nie zmieszczę się" z całym moim życiem;) a co do szpagatu - akurat to potrafię;) gorzej z pisaniem;/

11
B. pisze:Navajero - podkpiwaj sobie, ale takie rzeczy są bardzo chodliwe:)
Ależ ja sobie nie kpię. Jestem za elastycznością kobiet we wszystkich wymiarach :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

14
Navajero pisze:Jestem za elastycznością kobiet we wszystkich wymiarach :)
+1
kasia9092 pisze:A dlaczego faceci nie mogą być czasami elastyczni we wszystkich znanych wymiarach? Kobiety i kobiety... A gdzie Ci mężczyźni?;p
Ja uważam, że kobietom wręcz powinno zależeć, żeby mężczyźni nie byli nazbyt... elastyczni :P
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”