Cześć

1
Witam wszystkich:)
Mam na imię Ewa i jestem uczennicą liceum. Uczęszczam do klasy o profilu mat-inf i właśnie z tym wiążę moje plany na przyszłość, jednakże pisanie jest dla mnie bardzo ważnym hobby. Próbuję tworzyć od kilku lat, ale nigdy nie znalazłam w sobie dość odwagi, aby pokazać moje teksty komuś innemu. Nieśmiałość niestety jest jedną z głównych cech mojego charakteru. Mam nadzieję, że w końcu uda mi się przełamać i nauczyć czegoś od bardziej doświadczonych.
Czytam głównie fantasy, choć ostatnio mój wolny czas pochłaniają lektury szkolne. Czasem lubię też zagłębić się w dobry fanfick lub jakieś opowiadanie zamieszczone w necie. Kreatywność i zdolności niektórych fanów niemalże przerastają oryginał, więc uważam, że warto dać im szansę.

4
Dzięki za powitanie:)
Na mat-infie mamy uniwersytecką matematykę, rozszerzoną fizykę i uczymy się programowania. Jesteśmy przygotowywani na przyszłych informatyków. Jest to porządny zawód, który daje całkiem niezłe szanse na przyszłość, więc pomimo moich literackich pasji, trzymam się głównie przedmiotów ścisłych.

7
Fable, baw się dobrze u nas.

...A pytanie Grimzona wydaje mi się lekko podchwytliwe, biorąc pod uwagę to, że przygotowuje egzaminy z matematyki... na studiach wyższych...

Więc jeszcze możecie się w życiu spotkać. :D

Ps. A Ewa to moje ulubione dziewczyńskie imię. :)

11
Przejrzyj swoje posty. Słowne ostrzeżenia, spryciarzu. :D

I wcale nie brzmi brzydko, bo tak się mówi w świętokrzyskiem. :P

Ach... jesteśmy w wątku powitalnym! Cześć, Cześć!

12
ancepa pisze:Seph...

Oj Seph...

Seph, Seph Seph...

Czy Ty ważysz się mnie poprawiać? :D :P I pisać jednowyrazowe posty mając ode mnie trzy ostrzeżenia?
Kocham Cię, ancepo! :)

No tak wątek powitalny... <nieśmiało kręci stopą> Cześć, Fable! <i ucieka>
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

13
ancepa pisze:I wcale nie brzmi brzydko, bo tak się mówi w świętokrzyskiem.
Pewnie dlatego brzmi mi brzydko, tak, jak brzydko wyglądała ulica Mielczarskiego o 6 rano. :P
1 | 2 | 3 | 4 | O poezji
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”