Witam wszystkich:)
Mam na imię Ewa i jestem uczennicą liceum. Uczęszczam do klasy o profilu mat-inf i właśnie z tym wiążę moje plany na przyszłość, jednakże pisanie jest dla mnie bardzo ważnym hobby. Próbuję tworzyć od kilku lat, ale nigdy nie znalazłam w sobie dość odwagi, aby pokazać moje teksty komuś innemu. Nieśmiałość niestety jest jedną z głównych cech mojego charakteru. Mam nadzieję, że w końcu uda mi się przełamać i nauczyć czegoś od bardziej doświadczonych.
Czytam głównie fantasy, choć ostatnio mój wolny czas pochłaniają lektury szkolne. Czasem lubię też zagłębić się w dobry fanfick lub jakieś opowiadanie zamieszczone w necie. Kreatywność i zdolności niektórych fanów niemalże przerastają oryginał, więc uważam, że warto dać im szansę.
4
Dzięki za powitanie:)
Na mat-infie mamy uniwersytecką matematykę, rozszerzoną fizykę i uczymy się programowania. Jesteśmy przygotowywani na przyszłych informatyków. Jest to porządny zawód, który daje całkiem niezłe szanse na przyszłość, więc pomimo moich literackich pasji, trzymam się głównie przedmiotów ścisłych.
Na mat-infie mamy uniwersytecką matematykę, rozszerzoną fizykę i uczymy się programowania. Jesteśmy przygotowywani na przyszłych informatyków. Jest to porządny zawód, który daje całkiem niezłe szanse na przyszłość, więc pomimo moich literackich pasji, trzymam się głównie przedmiotów ścisłych.
6
Witaj, Fable 
Zawsze miło powitać kolejnego ściślaka lubiącego pisać
Powiedz, co tworzysz? W jakich klimatach/formach?

Zawsze miło powitać kolejnego ściślaka lubiącego pisać

Powiedz, co tworzysz? W jakich klimatach/formach?
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
9
Seph...
Oj Seph...
Seph, Seph Seph...
Czy Ty ważysz się mnie poprawiać?
I pisać jednowyrazowe posty mając ode mnie trzy ostrzeżenia?
Dobra, gadu gadu więc link: http://sjp.pl/dziewczy%F1ski Sz. P. Seph.
Oj Seph...
Seph, Seph Seph...
Czy Ty ważysz się mnie poprawiać?

Dobra, gadu gadu więc link: http://sjp.pl/dziewczy%F1ski Sz. P. Seph.
12
Kocham Cię, ancepo!ancepa pisze:Seph...
Oj Seph...
Seph, Seph Seph...
Czy Ty ważysz się mnie poprawiać?![]()
I pisać jednowyrazowe posty mając ode mnie trzy ostrzeżenia?

No tak wątek powitalny... <nieśmiało kręci stopą> Cześć, Fable! <i ucieka>
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
B.A. = Bad Attitude
14
To tylko ciekawośćancepa pisze:...A pytanie Grimzona wydaje mi się lekko podchwytliwe, biorąc pod uwagę to, że przygotowuje egzaminy z matematyki... na studiach wyższych...

15
Fable, witaj i rozgość się! 
Grimzon, przygotowujesz egzaminy? Na jakim uniwersytecie? O_O

Grimzon, przygotowujesz egzaminy? Na jakim uniwersytecie? O_O
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman: