Latest post of the previous page:
No to jak wygrasz to stawiasz piwo za przypomnienieZoraj pisze:O, Rapsodia, dzięki za odświeżenie tematu
Może coś się urodzi do szesnastego.

], dlatego póki co warto skorzystać z każdej szansy na publikację. Chociaż większość wydawnictw z pewnością by nie zbiedniało, odpalając "konkursowym" autorom drobną działkę, to dyskusja na ten temat większego sensu nie ma - i tak każde robi po swojemu, nie oglądając się na autorów.
], dlatego póki co warto skorzystać z każdej szansy na publikację. Chociaż większość wydawnictw z pewnością by nie zbiedniało, odpalając "konkursowym" autorom drobną działkę, to dyskusja na ten temat większego sensu nie ma - i tak każde robi po swojemu, nie oglądając się na autorów. Miałem jakiś tam zarys, ale w trakcie pisania wcześniejszy plan się posypał, i teraz nie mogę zdecydować się jak z tego wybrnąć
 Miałem jakiś tam zarys, ale w trakcie pisania wcześniejszy plan się posypał, i teraz nie mogę zdecydować się jak z tego wybrnąć 

Ale w sensie, że gdzieś to jest w regulaminie? Serio pytam, bo nie znalazłam. Pamiętam, że w którymś konkursie rzeczywiście chyba proszono autorów z opublikowaną __książką__ o nieprzysyłanie prac, ale to chyba nie tu??Kamiko pisze:Może coś bym wygrzebała z szuflady, ale to dla debiutantów

Chciałam przerobić końcówkę na identyczną w treści, ale mocniejszą w formie, pół roku czekałam na natchnienie, że spłynie na mnie jakowaś wizja i tę końcówkę przerobię. Oczywiście trzeba było już po kwartale a nie pół roku usiąść i wizji pracowicie samemu poszukać, ale mądry Polak po szkodzie - w tym tygodniu mam kompletny rollercoaster i do żadnych końcówek i form głowy nie mam. O, to się Wam wypłakałam
 Chciałam przerobić końcówkę na identyczną w treści, ale mocniejszą w formie, pół roku czekałam na natchnienie, że spłynie na mnie jakowaś wizja i tę końcówkę przerobię. Oczywiście trzeba było już po kwartale a nie pół roku usiąść i wizji pracowicie samemu poszukać, ale mądry Polak po szkodzie - w tym tygodniu mam kompletny rollercoaster i do żadnych końcówek i form głowy nie mam. O, to się Wam wypłakałam 

), mój tekst wydaje mi się właśnie strasznie kiczowaty (może nie sam pomysł, ale sposób/styl, w jakim to piszę).
 ), mój tekst wydaje mi się właśnie strasznie kiczowaty (może nie sam pomysł, ale sposób/styl, w jakim to piszę).

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”