211

Latest post of the previous page:

To co, Ido? Pytamy? :)

Nem, podejrzewam, ze po weekendzie dostaniesz od organizatorow info na mail.
Coś tam było? Człowiek! Może dostał? Może!

212
Bardzo chętnie. We dwoje zawsze raźniej. :)
Nikt nie kupi powieści urban fantasy, żeby w środku znaleźć polskie kino moralnego niepokoju.
by Bel

220
Serdeczne gratulacje dla wszystkich finalistów, a przede wszystkim dla zwycięzców! :)

No i gratulacje dla mnie. Znowu wygrałem. To zaczyna robić się męczące ;)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

221
Gratulacje!

Ja to bym nawet nie wiedziała, jak ten cały steampunk ugryźć ;)
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)

223
Pytanie takie mam: gdzie można przeczytać finałowe teksty? Ten krakonowy ebook jest dostępny do kupienia w wersji elektronicznej?
Coś tam było? Człowiek! Może dostał? Może!

224
Będzie dostępny za darmo już niedługo. Na ostatnich etapach pracy pomocni będą sami autorowie, dlatego wszystkich autorów, którzy tu są zapraszam do grupy na fb. Będę mogła was dodać jeśli poprosicie o dołączenie lub zaprosicie mnie do znajomych.
https://www.facebook.com/groups/209394282559092/ - grupa
https://www.facebook.com/karolina.nem.cisowska - ja
Chciałabym też poprosić Weryfikatorium o patronat medialny, z powodu dużego natężenia użytkowników wśród zwycięzców ;p.

225
Nemesis666 pisze:Będzie dostępny za darmo już niedługo. Na ostatnich etapach pracy pomocni będą sami autorowie, dlatego wszystkich autorów, którzy tu są zapraszam do grupy na fb. Będę mogła was dodać jeśli poprosicie o dołączenie lub zaprosicie mnie do znajomych.
Ekhm. A jak się nie ma facebooka? :P

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”