Szalom

1
Witajcie,

Jestem (zapewne za) młodą, siedemnastoletnią Skrytą, która w końcu ośmieliła się dołączyć oraz odnalazła maila aktywującego w spamie. <tu następuje okrzyk radości, którego nikt, może za wyjątkiem sąsiadów, nie słyszy>
Jestem nieudanym tworem renesansu, bo lubię trudnić się wszystkim (rzeźba, języki obce, szkic, muzyka, no i oczywiście grafomania) z tym, że nic mi nie wychodzi - jestem tu zupełnie szczera. Jednak ponieważ jestem nie tylko szczera, ale też butna, postanowiłam ostatecznie sprawdzić, czy w ogóle coś da się ze mną zrobić w zakresie mojego pseudo-pisarstwa. Trafiłam tutaj (ku waszemu nieszczęściu), mając nadzieję, że zagoszczę tu na dłuższą chwilę (ku szczęściu mojemu)

Pozdrawiam wszystkie dusze poważne, niepoważne i te, których nie da się zaszufladkować

skryta (bądź też: wariatka)

2
Hej :) nie jesteś tutaj jedynym człowiekiem renesansu - moje zainteresowania rozciągają się od sztuki aż po medycynę ;) no i też jestem tutaj nowa... a jeżeli chodzi o grafomanię, to co zazwyczaj tworzysz?

3
Witaj Milandrio, z tego co mi wiadomo o wiele łatwiej ze sztuką znając medycynę ;) Przynajmniej tak twierdził da Vinci, który nocami wykopywał trupy i je dokładnie oglądał - taki groteskowy żart... Może to nie najlepsza metoda, by powiedzieć: hej, miło, że odpisałaś. :P
Tworzę opowiadania o wszystkim i niczym. Często z motywem fantasy albo SF, ale nigdy nie tworzę czystego gatunku, bo brakuje mi umiejętności. Zresztą kiedyś usłyszałam ciekawy komentarz, który sugerował żebym zajęła się pisaniem horrorów, bo chaos w jakim pogrążam moje historie jest przerażający. :lol:

4
Jak przychodzi sesja na studiach to i ja odkrywam w sobie człowieka renesansu :-) A odkopywanie notatek na kolokwium jest sprawą trudniejszą od odkopywania zwłok ;-) Witaj i rozgość się na forum. Powodzenia!

5
Witaj w śród nas :)
jestem tu zupełnie szczera. Jednak ponieważ jestem nie tylko szczera, ale też butna, postanowiłam ostatecznie sprawdzić, czy w ogóle coś da się ze mną zrobić w zakresie mojego pseudo-pisarstwa. Trafiłam tutaj (ku waszemu nieszczęściu), mając nadzieję, że zagoszczę tu na dłuższą chwilę (ku szczęściu mojemu)
Wieść niesie, że z moi się da, więc możesz być pewna, że z twoim na pewno. I kto wie? Może okażesz się Wielkim Talentem, od którego to my będziemy się uczyć? :mrgreen:
No i oczywiście mam nadzieje, że zagościsz wśród nas na dłużej, ku naszemu wspólnemu szczęściu :)
-Może jak będę dużym chłopcem, ludzie będą mnie prosić o pomoc.
-Albo żebyś się przesunął.

8
Witaj. Znaczy jesteś miedzy swymi. Wszyscy tu trochę nawiedzeni. Tylko tacy mogą coś stworzyć
Nieposłuszeństwo jest podstawą wolności, posłuszni muszą być niewolnicy.
Nam patriotom szabla i być może mogiła. Wam niewolnicy kajdany i zasłużone knuty.

9
Ja także nie tworzę czystych gatunków. a groteskowy żart też zawsze jest dobrym sposobem na wyrażenie "miło, że odpisałaś", przynajmniej dla mnie ;)

10
no hej. Miło mi poznać kogoś błyskotliwego, powiem Ci, że ten żart o da Vincim Ci się udał. Trochę to niesprawiedliwe, że u Ciebie taki tłum, a u mnie nikt nic nie pisze, no ale cóż :)
LITTERA DOCET.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”