Latest post of the previous page:
Ja załapałam od razu, że to parafraza Tuwima. Nawet sobie czytałam takim rytmem, jak powiedziano Tuwima w jednej ze sztuk wystawianych w Teatrze Roma ("Całujcie mnie wszyscy w dupę" w ich wykonaniu jest nawet na youtubie). Tylko nie rozumiem, po co. Po co pisać jak Tuwim, po co stosować tę samą formę, podobny przekaz, po co, po co, po co. Po co? Tuwim to już wszystko powiedział, tak samo, a nawet lepiej, tylko trzeba sobie samemu podstawić pod jego gadkę kontekst, o którym mówisz. Jako zabawa, wypróbowanie się - super. Jako próba przekazania czegoś ważnego - średnio. Ale może się tylko czepiam. Próbuję odpowiedzieć sobie na trzy pytania: co, do kogo i po co, i mi nie wychodzi to trzecie.
 Nawet sobie czytałam takim rytmem, jak powiedziano Tuwima w jednej ze sztuk wystawianych w Teatrze Roma ("Całujcie mnie wszyscy w dupę" w ich wykonaniu jest nawet na youtubie). Tylko nie rozumiem, po co. Po co pisać jak Tuwim, po co stosować tę samą formę, podobny przekaz, po co, po co, po co. Po co? Tuwim to już wszystko powiedział, tak samo, a nawet lepiej, tylko trzeba sobie samemu podstawić pod jego gadkę kontekst, o którym mówisz. Jako zabawa, wypróbowanie się - super. Jako próba przekazania czegoś ważnego - średnio. Ale może się tylko czepiam. Próbuję odpowiedzieć sobie na trzy pytania: co, do kogo i po co, i mi nie wychodzi to trzecie.

. także nie musisz przepraszać. Jednak cenię to, że potrafisz przyznać się do błędów W zalewie zadufania i pychy jest to coraz mniej spotykane. Wielki za to szacunek
. także nie musisz przepraszać. Jednak cenię to, że potrafisz przyznać się do błędów W zalewie zadufania i pychy jest to coraz mniej spotykane. Wielki za to szacunek