Witam serdecznie

1
Na imię mi Piotr. Mam dwójkę wspaniałych dzieci, wciąż kochającą żonę i życie, które wydaje się powoli normować. To też pomyślałem, że wrócę do tego, czym za młodu żyłem. Znów zacząłem pisać i pomyślałem, że przydałby mi się ktoś, kto spojrzałby czasem krytycznym okiem na to, co piszę. I tak trafiłem tu! Co więcej, chyba nie będę traktowany jak starzec, co tylko bardziej mnie przekonuje :D

Witam serdecznie.

5
Miło spotkać! Przyjemności!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

6
Piotr R pisze:Ja również mam taką nadzieję :) Choć przeglądając forum widzę, że nie zawsze będzie kolorowo :D
ostatnio zrobiło się mega kolorowo.
czerwień daje po oczach.

uważaj na tych czerwonych, do niedawna jeszcze byli normalni, teraz nie wiadomo, czego sie po nich spodziewać ;-)

cześć.
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

7
Piotr R pisze:Co więcej, chyba nie będę traktowany jak starzec, co tylko bardziej mnie przekonuje :D
Na wstępie każdy dostaje -10 do wieku. Nawet możesz sobie wpisać, żeś dwunastolatek. Hej ho!
uważaj na tych czerwonych, do niedawna jeszcze byli normalni, teraz nie wiadomo, czego sie po nich spodziewać ;-)
Jak to czego? Samych przyjemności.
www.huble.pl - planszówki w klimacie zen!

8
Cześć
To ja się dołączę do witających - podoba mi się ciepło słów życiu.
Co piszesz?
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

9
Na wstępie każdy dostaje -10 do wieku. Nawet możesz sobie wpisać, żeś dwunastolatek. Hej ho!
Tutaj jest właśnie dyskryminacja Ery, bo nawet 12 letnia dziewczyna nie mogła ustawić sobie tego wieku :< 14 lat to skryptowe minimum.
Ileż można ćwiczyć na worku treningowym, chcę w końcu usłyszeć jak jęki konających przeplatają się ze sobą w pełnej agonii pieśni, także lepiej mieć się na baczności i nosić ze sobą kieszonkową wersję regulaminu ;)

Tak na poważnie, Piotrze, paradoks tkwi w tym, że młodzi (czyt. ja) chcą być starsi i bardziej doświadczeni, z kolei starsi pragną być młodsi i nieświadomi :) Trzeba jednak cieszyć się z tego co się ma i kurczowo tego trzymać. Pisanie jest miłą odskocznią od szarej rzeczywistości (choć czasami bywa na odwrót), więc fajnie że do tego wróciłeś i będziemy Ci w tym kibicować.
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

10
Natasza pisze:Co piszesz?
Tu naprawdę różnie. Jeżeli chodzi o narracje to nie mam zahamowań, ale szczególnie upodobałem sobie narracje auktorialną.

To co piszę trąci sentymentalizmem, bywa, że coś pisane jest "strumieniem świadomości", zdarzała się i parabola. A i realizmem magicznym nie pogardzę :)

Na pewno nie ma co się spodziewać po mnie fantastyki :) Z całym szacunkiem dla jej autorów :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”