Witam serdecznie.
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
ostatnio zrobiło się mega kolorowo.Piotr R pisze:Ja również mam taką nadziejęChoć przeglądając forum widzę, że nie zawsze będzie kolorowo
Na wstępie każdy dostaje -10 do wieku. Nawet możesz sobie wpisać, żeś dwunastolatek. Hej ho!Piotr R pisze:Co więcej, chyba nie będę traktowany jak starzec, co tylko bardziej mnie przekonuje
Jak to czego? Samych przyjemności.uważaj na tych czerwonych, do niedawna jeszcze byli normalni, teraz nie wiadomo, czego sie po nich spodziewać ;-)
Tutaj jest właśnie dyskryminacja Ery, bo nawet 12 letnia dziewczyna nie mogła ustawić sobie tego wieku :< 14 lat to skryptowe minimum.Na wstępie każdy dostaje -10 do wieku. Nawet możesz sobie wpisać, żeś dwunastolatek. Hej ho!
Ileż można ćwiczyć na worku treningowym, chcę w końcu usłyszeć jak jęki konających przeplatają się ze sobą w pełnej agonii pieśni, także lepiej mieć się na baczności i nosić ze sobą kieszonkową wersję regulaminuuważaj na tych czerwonych, do niedawna jeszcze byli normalni, teraz nie wiadomo, czego sie po nich spodziewać ;-)
Tu naprawdę różnie. Jeżeli chodzi o narracje to nie mam zahamowań, ale szczególnie upodobałem sobie narracje auktorialną.Natasza pisze:Co piszesz?
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”