Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
i notorycznym.Bartosh16 pisze:Metal - co konkretnie?
Jeśli nie czytałeś Regulaminu (co grzechem jest tu niewybaczalnym)
upominasz?B16 pisze:to upominam, że tekst można dodać po 30 dniach od rejestracji.
Podoba mi się to "B16", choć brzmi trochę, jak oznaczenie bombowca, a ja raczej szczupły jestem.ravva pisze:upominasz?B16 pisze:to upominami.
Na masę cisne jak narazie ;p bo przy 182cm ważę 75kg. Myślę tak do końca roku masę robić, może jakoś na zimę zacznę rzeźbę, a potem to już będę robić raczej takie treningi typowo pod MMA. Jakieś crossfity itp.Witaj TomeczkuW końcu ktoś kto na siłce ćwiczy
Jaki trening, redukcja, czy może robisz mase
Teraz robię trening HST i cykl na krecie i efekty zadowalające, a jak u Ciebie? :>
Metal to tak słucham jak pisałem trochę rzadziej bo jednak rap głownie ale to tak Sabaton, Iron Maiden czasem Hunter. Tak czytałem regulaminMetal - co konkretnie?
Jeśli nie czytałeś Regulaminu (co grzechem jest tu niewybaczalnym), to upominam, że tekst można dodać po 30 dniach od rejestracji.
Zacznij na wiosnę jak się będzie ciepło robić. Metabolizm ludzki jest tak skonstruowany, że w zimie człowiek ma tendencje do tycia, nabierania masy, a w lecie do gubienia tłuszczu. Tak gdzieś słyszałem.Itives pisze:na zimę zacznę rzeźbę
Białko zakupie sobie w październiku i jakąś dietkę nisko węglowodanową przygotuję. Z olimpu podobno białko średnie, dlatego się popytam znajomków co polecają.jak narazie miesiąc brałem białko teraz jak tylko fundusze będą kupie nowe z Olimpu chyba.
E tam nie lubię ;D na siłowni czuję, że żyję.białko.
taaaa.
a tak normalnie, po ludzku, na siatkówkę nie mozna?
Siatkówki nie lubię, a nawet nie cierpięa tak normalnie, po ludzku, na siatkówkę nie mozna?
kolejny autystyczny...Bron pisze:Siatkówki nie lubię, a nawet nie cierpięa tak normalnie, po ludzku, na siatkówkę nie mozna?Ogólnie za sportami drużynowymi nie przepadam, za dużo presji, a na siłowni robię co chcę i jak chcę i nic nikomu do tego ;p
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”