Cześć !

1
Chciałabym przywitać się ze wszystkimi użytkownikami tego forum i tak szybko się przedstawić. Jestem Suru i musicie wiedzieć, że bardzo długo szukałam takiego miejsca, jak Weryfikatorium. Niedawno zaczęłam pisać opowiadanie o tematyce kryminalistycznej, ale nie wiem, czy jest ono coś wartę, więc mam nadzieję, że pomożecie mi to ocenić. Zapraszam do czytania i śledzenia losów moich bohaterów i oczywiście do opiniowania mnie, bo głównie dlatego zawitałam do was. Również i ja chętnie poczytam wasze opki, które być może zainspirują mnie do dalszego pisania.

Pozdrawiam :)
Za­bija­nie dla po­koju, jest jak piep­rze­nie się dla cnoty.

3
Erythrocebus pisze:Tu masz kapcie, tutaj kubek herbaty, weź krzesełko i dosiądź się do kółeczka.
Ja mam kawe i fotel, no ale w sumie i tak nieźle, ze dostalas krzesełko, a nie kozetkę na początek :-)

Czesc :-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

4
ravva pisze:
Erythrocebus pisze:Tu masz kapcie, tutaj kubek herbaty, weź krzesełko i dosiądź się do kółeczka.
Ja mam kawe i fotel, no ale w sumie i tak nieźle, ze dostalas krzesełko, a nie kozetkę na początek :-)

Czesc :-)
To krzesełko jest takie rozkładane, wiesz. Żeby nowi nic nie podejrzewali, a potem hyc! i nie zauważają nawet, że zaczęli się dzielić swoim życiem.
www.huble.pl - planszówki w klimacie zen!

6
Wicca pisze:Ery, jakoś mi się to krzesełko nieprzyjemnie kojarzy z fotelem dentystycznym ;)

Witaj, Suru! :D
Mnie nawet z ginekologicznym :/

Ale w zamyśle była kozetka.

EDIT: Kurczę, to teraz to "dzielenie się życiem" już coś zupełnie innego znaczy. Niechcący wpadłem w kiepski żart. :/
www.huble.pl - planszówki w klimacie zen!

7
Erythrocebus pisze:Czesc :-)
To krzesełko jest takie rozkładane, wiesz. Żeby nowi nic nie podejrzewali, a potem hyc! i nie zauważają nawet, że zaczęli się dzielić swoim życiem.[/quote] erek, myślisz jak ja :-)
luv it :-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

8
Aż mi się przypomniała moja pierwsza wizyta u ginekologa. Żebym się nie stresowała, wypytywał mnie o przepis na gołąbki i o to, czy powinien dalej zapuszczać brodę. Ech!...

Generalnie podziwiam Suru za zacięcie w kierunku kryminału czy samych zagadnień kryminalistycznych, z resztą jak każego, kto się za nie zabiera. Mimo wszystko trzeba dość tęgiego umysłu, żeby zgrabnie poprowadzić taką fabułę.

9
Erythrocebus pisze:
Wicca pisze:Ery, jakoś mi się to krzesełko nieprzyjemnie kojarzy z fotelem dentystycznym ;)

Witaj, Suru! :D
Mnie nawet z ginekologicznym :/
Ery :D nie poznaję cię ;) co ci się tam pod czapą roi? ;)

Witaj Suru :) rozgość się.
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”