Pozdrawiam

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
Ja mam kawe i fotel, no ale w sumie i tak nieźle, ze dostalas krzesełko, a nie kozetkę na początek :-)Erythrocebus pisze:Tu masz kapcie, tutaj kubek herbaty, weź krzesełko i dosiądź się do kółeczka.
To krzesełko jest takie rozkładane, wiesz. Żeby nowi nic nie podejrzewali, a potem hyc! i nie zauważają nawet, że zaczęli się dzielić swoim życiem.ravva pisze:Ja mam kawe i fotel, no ale w sumie i tak nieźle, ze dostalas krzesełko, a nie kozetkę na początek :-)Erythrocebus pisze:Tu masz kapcie, tutaj kubek herbaty, weź krzesełko i dosiądź się do kółeczka.
Czesc :-)
Mnie nawet z ginekologicznymWicca pisze:Ery, jakoś mi się to krzesełko nieprzyjemnie kojarzy z fotelem dentystycznym
Witaj, Suru!
To krzesełko jest takie rozkładane, wiesz. Żeby nowi nic nie podejrzewali, a potem hyc! i nie zauważają nawet, że zaczęli się dzielić swoim życiem.[/quote] erek, myślisz jak ja :-)Erythrocebus pisze:Czesc :-)
EryErythrocebus pisze:Mnie nawet z ginekologicznymWicca pisze:Ery, jakoś mi się to krzesełko nieprzyjemnie kojarzy z fotelem dentystycznym
Witaj, Suru!
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”