Latest post of the previous page:
hej :-)gdyby ktoś chciał upolować andrzeja, to ma okazję, przynajmniej ci z krakowa i okolic mają:
TARGI KSIAZKI W KRAKOWIE - 26.10
Latest post of the previous page:
hej :-)no, jak kalendarzyk, to jade:-) <pakuje walizki>Andrzej Pilipiuk pisze:potem będę jeszcze na stoisku księgarni Gandalf.
[ Dodano: Pią 25 Paź, 2013 ]
każdy kto przyjdzie dostanie kalendarzyk!
777 - nowy lepszy szatan...ithilhin pisze:Przepraszam, że nie na temat, ale TadekM, to był Twój 666 post! ;-)
po ostatnich reformach na kolei zdaje się raczej 3,5TadekM pisze:Z Warszawy do Krakowa dasz radę dojechać w 2,5 h pociągiem.
Nieszczególnie -TadekM pisze: Andrzej, wydajesz się bardzo ułożonym człowiekiem. Powiedz mi, czy proces "wymyślania" fabuły u Ciebie też jest w jakiś sposób usystematyzowany?
andrzej zmutował w szkole, to stąd ten geniusz :-)TadekM pisze:Ty masz jakiś schemat, nie wiem, procedurę, którą przechodzisz przy wymyślaniu?
zdecydujcie chłopaki, bo nie wiem, jak dużą walizkę zabrac ;-)Andrzej Pilipiuk pisze:po ostatnich reformach na kolei zdaje się raczej 3,5TadekM pisze:Ravva: a z Ciebie jest oszustZ Warszawy do Krakowa dasz radę dojechać w 2,5 h pociągiem
wydawcy przebąkiwali że pewnie będie jakieś podpisywanko w Stolycy w grudniu.