Szczegóły tutaj
No to się, k*, zacznie

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
chyba dobry kawałBartosh16 pisze:Dobra rada, którą wyczytałem w poradniku.
A cp, jeśli ktoś napisze 100k dobrego badziewia, zamiast 10k totalnego badziewia?Smoke pisze:hyba dobry kawał
uważam dokładnie odwrotnie- pisać trzeba tylko wtedy, gdy ma się coś do napisania, to nie jest bieganie czy robienie pompek
owszem 800 słabych słów da się poprawić a jak się nic nie napisze to się i nic nie poprawi itd. itp. - ale to bzdura
z pisaniem jest jak z jazdą autem- jak masz zamiar powielać stare błędy i jeździć np. bez migaczy czy na półsprzęgle to lepiej nie wsiadaj za kółko bo nic dobrego z tego nie będzie-
napiszesz 10k zamiast 1k ale będziesz to poprawiał 20 razy dłużej niż gdybyś napisał ten 1k ale porządnie, poza tym napieprzając znaki na siłę z czasem możesz stracić poczucie tego co jest dobre a co nie
taa, tylko, że zmuszając się do pisania prawdopodobieństwo stworzenia 100k dobrego badziewia równe jest następującej sytuacji; idziesz ulicą i nagle zostajesz uprowadzony przez cztery ubiegłoroczne finalistki Miss World, przetrzymują cię przez miesiąc jako seks zabawkę a następnie wypuszczają a w ramach rekompensaty zostawiają ci 1000000 ełro w gotowiźnie i grożą powtórką- jeśli w to wierzysz to naginaj te 100kSepryot pisze:A cp, jeśli ktoś napisze 100k dobrego badziewia, zamiast 10k totalnego badziewia?
Policzyłeś tylko wpis w tym temacie? Pewnie tak. Wczoraj udzielałem się bodajże w dwóch jeszcze. Ot, żeby nie zamykać się w swoim grajdołku, tylko troszeczkę wyściubić nos. I obawiam się, że tego, co łącznie napisałem tu na forum, będzie ze dwa razy tyle, co w opowiadaniu.Sepryot pisze:Noł ofens, ale Twój wpis do dziennika ma ponad 600 znaków. Konkretnie 634 znaków. Dziewięćdziesiąt siedem wyrazów.
Co oznacza, że 1/3 wrypanych dzisiaj literek (2k znaków?! Serio?!) poszło Ci na forum.