Ale całość, całość 

x [Dzisiaj 0:38] Avenger:  jestem zadowolony z przebiegu wątku o trybach, no może z wyjątkiem końcówki, bo jakoś obrażanie na inicjatywę z powodu innego spojrzenia innych ludzi... to mi się nie podobuje
x [Dzisiaj 0:49] Natasza:  Av - jakoś obrażanie na inicjatywę z powodu innego spojrzenia innych ludzi... to mi się nie podobuje - trzeba było jako admin inteweniować!
x [Dzisiaj 1:44] Avenger:  Nat, miałem zakazać obrażania się czy co? 

x [Dzisiaj 2:02] Natasza:  AV: "Nat, miałem zakazać obrażania się czy co? 

" - prowadzić dykusję 

x [Dzisiaj 2:03] Natasza:  to był moj projekt!
x [Dzisiaj 2:03] Avenger:  jakoś nie wydaje mi się to najlepszym rozwiązaniem w tamtej sytuacji
x [Dzisiaj 2:12] Natasza:  zależy Ci? to rozwiewasz wątliwość każdego uczestnika dyskusji...
x [Dzisiaj 2:13] Avenger:  przecież rozwiewałem, 
z samymi odczuciami nie dyskutuję
x [Dzisiaj 2:14] Natasza:  Refomą? Nieee - jak tylko chcialam uszłyszeć, ze jestem mądra. 

x [Dzisiaj 2:16] Natasza:  Av - dlaczego nie? Przecież odczucia są wazne - to je można modyfikować!
x [Dzisiaj 2:18] Natasza:  Przecież i tak mialeś w planie jako admin reformę
x [Dzisiaj 2:19] Avenger:  
po spróbowaniu mogą się same zmodyfikować a teoretyzowanie na ten temat jest monotonne i mało skuteczne w rozwiewaniu
x [Dzisiaj 2:19] Avenger:  owszem, ale po dyskusji wprowadziłem poprawki
x [Dzisiaj 2:20] Natasza:  Av - naprawdę?
x [Dzisiaj 2:21] Avenger:  
jak czuję, że ludzie protestują przed czymś, bo po prostu nie lubią zmian - prę na przekór; gdy przekonuje mnie ich argumentacja, wprowadzam poprawki lub się wycofuję
x [Dzisiaj 2:21] Avenger:  naprawdę odnośnie którego?
x [Dzisiaj 2:22] Natasza:  Czyli - wykorzystałeś tylko uczestników rozmowy jak... świnki morskie to testów?
x [Dzisiaj 2:23] Natasza:  żeby określić stropień oporu? Łeeeeee 

x [Dzisiaj 2:26] Natasza:  Bariego było pytać... 

x [Dzisiaj 2:27] Natasza:  albo kogo z zarządzania... 

x [Dzisiaj 2:27] Avenger:  O_o spytałem o opinię
x [Dzisiaj 2:29] Avenger:  prę w stronę, którą uważam za słuszną; bez porady często stałbym w miejscu
x [Dzisiaj 2:29] Natasza:  

x [Dzisiaj 2:31] Avenger:  IMO sprawę należało przedstawić w szerszym gronie i dobrze zrobiłem, bo wprowadziłbym złe rzeczy
Proszę czytać pogrubione ciągiem. Jest to mój pogląd 
ogólny, niedotyczący konkretnie tego tematu, a mojego spojrzenia na zmiany 
w ogóle. Niedogadanie się lub nieładne obrócenie kota ogonem przez Was. Wierzę, że to pierwsze.