Ale całość, całość
x [Dzisiaj 0:38] Avenger: jestem zadowolony z przebiegu wątku o trybach, no może z wyjątkiem końcówki, bo jakoś obrażanie na inicjatywę z powodu innego spojrzenia innych ludzi... to mi się nie podobuje
x [Dzisiaj 0:49] Natasza: Av - jakoś obrażanie na inicjatywę z powodu innego spojrzenia innych ludzi... to mi się nie podobuje - trzeba było jako admin inteweniować!
x [Dzisiaj 1:44] Avenger: Nat, miałem zakazać obrażania się czy co?

x [Dzisiaj 2:02] Natasza: AV: "Nat, miałem zakazać obrażania się czy co?

" - prowadzić dykusję

x [Dzisiaj 2:03] Natasza: to był moj projekt!
x [Dzisiaj 2:03] Avenger: jakoś nie wydaje mi się to najlepszym rozwiązaniem w tamtej sytuacji
x [Dzisiaj 2:12] Natasza: zależy Ci? to rozwiewasz wątliwość każdego uczestnika dyskusji...
x [Dzisiaj 2:13] Avenger: przecież rozwiewałem,
z samymi odczuciami nie dyskutuję
x [Dzisiaj 2:14] Natasza: Refomą? Nieee - jak tylko chcialam uszłyszeć, ze jestem mądra.

x [Dzisiaj 2:16] Natasza: Av - dlaczego nie? Przecież odczucia są wazne - to je można modyfikować!
x [Dzisiaj 2:18] Natasza: Przecież i tak mialeś w planie jako admin reformę
x [Dzisiaj 2:19] Avenger:
po spróbowaniu mogą się same zmodyfikować a teoretyzowanie na ten temat jest monotonne i mało skuteczne w rozwiewaniu
x [Dzisiaj 2:19] Avenger: owszem, ale po dyskusji wprowadziłem poprawki
x [Dzisiaj 2:20] Natasza: Av - naprawdę?
x [Dzisiaj 2:21] Avenger:
jak czuję, że ludzie protestują przed czymś, bo po prostu nie lubią zmian - prę na przekór; gdy przekonuje mnie ich argumentacja, wprowadzam poprawki lub się wycofuję
x [Dzisiaj 2:21] Avenger: naprawdę odnośnie którego?
x [Dzisiaj 2:22] Natasza: Czyli - wykorzystałeś tylko uczestników rozmowy jak... świnki morskie to testów?
x [Dzisiaj 2:23] Natasza: żeby określić stropień oporu? Łeeeeee

x [Dzisiaj 2:26] Natasza: Bariego było pytać...

x [Dzisiaj 2:27] Natasza: albo kogo z zarządzania...

x [Dzisiaj 2:27] Avenger: O_o spytałem o opinię
x [Dzisiaj 2:29] Avenger: prę w stronę, którą uważam za słuszną; bez porady często stałbym w miejscu
x [Dzisiaj 2:29] Natasza:

x [Dzisiaj 2:31] Avenger: IMO sprawę należało przedstawić w szerszym gronie i dobrze zrobiłem, bo wprowadziłbym złe rzeczy
Proszę czytać pogrubione ciągiem. Jest to mój pogląd
ogólny, niedotyczący konkretnie tego tematu, a mojego spojrzenia na zmiany
w ogóle. Niedogadanie się lub nieładne obrócenie kota ogonem przez Was. Wierzę, że to pierwsze.