Latest post of the previous page:
więkrzość z nich też przeczytałam ... polecam jeszcze Prochy alkochol i ja _ Barbary Rosiek oraz schizofremiczke tej samej autorki

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
więkrzość z nich też przeczytałam ... polecam jeszcze Prochy alkochol i ja _ Barbary Rosiek oraz schizofremiczke tej samej autorkiNo ba! Już myślałem, że nikt o tym nie wspomniNocny pisze:Ostatnio wpadł mi w ręce Lęk i odraza w Las Vegas Huntera S. Thomasa - gorąco polecam w temacie odlotów i narkotycznej paranoi.
Lekturę raczej nie... Ale jeśli chcesz obejrzeć film (bo że film na podstawie książki Thompsona pod polskim tytułem "Las Vegas Parano" zakładam że oglądałeś), to jest jeszcze jeden film, do którego scenariusz pisał Thompson czyli "Where the buffalo roam" (Dokąd odchodzą bizony". Występują tu te same postacie tyle że w Las Vegas Parano Thompsona grał Johnny Depp, a w Where the buffalo roam grał go Bill Murray. No i ten drugi jest z lat 80, więc nie ma tam takich fajnych psychodelicznych efektów jak w Las Vegas Parano.Nocny pisze:E.Horsztyński,
a możesz polecić jakąś lekturę w klimacie Lęku i odrazy? Mnie najbardziej interesuje epoka lat 60/70, hipisi, rock psychodeliczny, czarne pantery...