Latest post of the previous page:
W zasadzie tak, ale kotów nie pozwoliliby mi trzymać, a to moje muzy
Latest post of the previous page:
W zasadzie tak, ale kotów nie pozwoliliby mi trzymać, a to moje muzyA ile dobrych książek zostało napisanych w więzieniu! Prawie wszystkie Sergiusza Piaseckiego, Winnetou, Mein Kampf...Navajero pisze:Wiesz, że oni mają tam swoje konkursy literackie? Zostałabyś gwiazdą literatury więziennejEviva pisze:Że jednak nie jest moim marzeniem siedzenie w mamrze, odpuszczę sobie ten granat. No chyba że zamienię go na owoc granatu i po prostu sobie zjem
Dokładnie, sama podpisywałam już chyba z 3 inicjatywy, żeby można było pić piwo w miejscach publicznych. Żadna nie odniosła zamierzonego skutku, żadna też nie odbiła się echem w środkach mniej lub bardziej masowego przekazu.Bartosh16 pisze:A inicjatywa ustawodawcza? Utknie po II czytaniu i też gó*no z tego będzie.
Otóż to. Ktoś mądry z Sejmu powiedział nawet, że milion podpisów pod petycją, to jeszcze nie jest powód, by zwoływać referendum. Szczegół, że wystarczy 500 000.BlankLibrofilia pisze:Podobny los wróżę inicjatywie przeciwko posyłaniu 6latków do szkół.
Zgadza się. Nasze państwo nie okrada pisarzy bardziej niż innych grup zawodowych.Romek Pawlak pisze:O tym, ile Eviva zarobi, Navajero zarobi, ja zarobię - w najwiekszym stopniu decyduje tandem autor-czytelnik.
Wróć do „Jak wydać książkę w Polsce?”