Latest post of the previous page:
Hehe...Fajne

Latest post of the previous page:
Hehe...FajneA czy forma nie powinna wynikać z tej treści np.: wybór sposobu narracji, rejestru języka, którym posługuje się narrator, bohaterowie itp. Jestem w stanie się posunąć do stwierdzenia, że w określonych przypadkach błędy ortograficzne czy interpunkcyjne mogą być częścią kreacji. Ale chodzi o to, żeby świadomą.sylwia pisze:Uważam jednak, że forma nie może być ważniejsza od treści.
Jesteś pewna, że tak powie? [img]http://emotikona.pl/emotikony/pic/11icon_devil.gif[/img]sylwia pisze:O innych, nawet super atrakcyjnych w swej formie powie: Niezłe...Ale nie dla mnie
Tu niemal wszystkie debaty literackie czy filozoficzne, kończą się na cyckach. Taka specyfikaRomek Pawlak pisze:Ileż ciekawych porad o życiu można tu uzyskać, starsi młodszym, faceci kobietom, kobiety dziewczynom...
Święte słowa. Gdyby tak jeszcze więcej niż 1/50 społeczeństwa zdawała sobie z tego sprawę...Romek Pawlak pisze:Bowiem wszelkie językowe wygibasy nie zmienią zasady, że aby łamać zasady, bawić się w eksperymenty, etc. - najpierw trzeba te zasady poznać, ewentualnie potem odrzucić. To jak z panem Picasso Pablem, który nie dlatego poszedł w swoje dziwactwa, że nie umiał namalować realistycznego portretu
a ja jakiej podstawie nam co ocenić?sylwia pisze:Czy to mnie w jakiś sposób usprawiedliwia? Nie mam wielu opisów, więcej przemyśleń i mnóstwo dialogów. Sama nie wiem co o tym myśleć...