Siemka!

1
Nazywam się Alicja, ale w necie wszyscy znają mnie pod ksywką Wilczka lub Wilczyca. Interesuję się fantastyką (sama też od czasu do czasu coś piszę) i zwierzętami! Prowadzę stronkę www.harrypotter.org.pl/bestiarium.php , planuję też założyć własną stronkę o "Jeźdźcach smoków z Pern". To chyba tyle o mnie, pozdrawiam!

6
Cześć, Alu, kochanie!

Znam ją, zgadza się.
"Tymczasem zaś trzymajcie się ciepło i bądźcie dla siebie dobrzy".

Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.

"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".

Damon Albarn

7
Wy zawsze kogoś znacie. To niesprawiedliwe. Ja też chcę.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

9
Web, Web, ja prawie nikogo nie znam w internecie, i bardzo żałuję. Bo do tej pory z kim miałam styczność? Z fanficksionistami.

To jest kiepściuchno.

A dopiero teraz weszłam na jakiś lepszy grunt.

Mówiłam już, że to jest pierwsze forum, na którym czuję się jak w domu? <odkłada słoik z wazeliną i idzie po ciastka>

A tam gdzieś jest na HP moje FF, Bloody, jest? <oczy zasnuwają jej się mgłą wspomnień>

A Alę znam z reala. Ba, to ja ją namawiałam os sierpnia, żeby dołączyła.

Dodane po 1 minutach:
Testudos pisze:Znasz nas, Weber! <podchodzi do Webera z zamiarem przytulenia go>

Właśnie, Web.

Testudos, święte słowa.

Damon Albarn

10
Testudos pisze:podchodzi do Webera z zamiarem przytulenia go

pffff... te wasze zapędy ;) . Weź się opanuj bo pójdę kilku delikwentów z poprzedniej władzy ;) ...

12
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

13
Web, Web, znasz mnie! A ja znam Ciebie! Znamy się! Czy to nie super duper (z akcentem na 'r')?! Jasne, że tak!

Wilczko, cześć i jołem. Kumpele Eitai są moimi wrog... cholera, znów... =='

[Promienny uśmiech]

Cięcie. Akcja. Kumpele Eitai są moimi wro...

Kurde. Dobra, newermajnd.

W każdym razie rozgość się i nie zostawiaj ścierek w krematorium.

Pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

14
Patren.

Kurde, no.

Wilczko, kochanie, i ja mam Cię zapoznać. Z NIM? Jesteś tego pewna? Patren jest, w gruncie rzeczy, fajnym facetem, tylko wymowa... <robi słodkie oczy i przejeżdza palcem po nodze. Bo jechać po gardle to tak nudno. Zwłaszcza, od kiedy każda żyła to dla mnie żelek. Truskawkowy. Było czytać opowiadanie, no, było.>

Pozdro.

Damon Albarn

Dzięki

15
Dzięki za powitanie. Eitai,mówiłam Ci dzisiaj, że masz mnie nie nazywać słoneczkiem ani żadnym podobnym epitetem! :evil:

Wiele słyszałam o tym forum i cieszę się, że moja kochana przyjaciółka (Eitai) namówiła mnie do zalogowania się!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”