Dzięki Ci Weryfikatorium
1Zawsze gdy mnie coś urzecze, zainspiruje, pobudzi staram się zrobić zwrot i dać tej osobie znak, że tak się właśnie stało. Chciałbym zrobić Duży Zwrot i dać Wielki Znak, że Weryfikatorium jest mega potrzebne i bardzo skuteczne. Ja głównie obracam się w sferze filmu, świat książki nie był mi tak bliski (oczywiście czytam książki, ale w sensie "tworzenia"). Kiedyś co prawda napisałem książkę obyczajową, ale raczej był to eksperyment, kolega mi to wydał i słuch o książce zaginął. A na pewno już nic nie wiedziałem o poruszaniu się w świecie książek science-fiction. Pewnego dnia jednak moja dusza zażyczyła sobie bym taką książkę napisał. No i tu się zaczęło. Pisząc jednocześnie sprawdzałem, czy robię to poprawnie, ile powinna mieć znaków, jak najlepiej zapisywać dialogi oraz do kogo w ogóle się z tym potem zgłosić (Na co dzień pisze co prawda scenariusze filmowe co w sferze fabularnej jest pokrewne, ale w sferze organizacyjnej całkowicie i kompletnie inne). Rola Weryfikatorium i autorów tu publikujących jest nie do przecenienia. Bardzo wiele się nauczyłem i zaowocowało to zgłoszeniem się do wydawnictwa Uroboros i wydaniem tam książki. Dziś „Tożsamość Rodneya Cullacka” jest już na półkach, a ja jestem szczęśliwy. I za te wszelkie wskazówki i inspirację chciałem wszystkim udzielającym się tutaj serdecznie podziękować. To forum naprawdę działa, pracuje w życiu realnym, a ja moge tego być przykładem
Tak więc Wielkie Dzięki Dla Wszystkich Tu Się Udzielających.

"Tożsamość Rodneya Cullacka", książka już w księgarniach.
Więcej o książce: www.facebook.com/tozsamoscrodneyacullacka
Więcej o książce: www.facebook.com/tozsamoscrodneyacullacka