Latest post of the previous page:
Coś mi się zdaje, że te widoki już są oficjalnie widoczne. Gratulacje!anbe pisze: Co do wcześniejszej powieści (tej ukończonej tutaj), to są pewne widoki, że tak to nazwę, ale nie chcę się chwalić przedwcześnie.

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Coś mi się zdaje, że te widoki już są oficjalnie widoczne. Gratulacje!anbe pisze: Co do wcześniejszej powieści (tej ukończonej tutaj), to są pewne widoki, że tak to nazwę, ale nie chcę się chwalić przedwcześnie.
Dobra. Ale poczekamy na apokalipsę. Wtedy będzie większy popyt i zbijemy kasę (albo naboje na zombiaki, mutanty itd.Możesz mnie zatrudnić jako obwoźnego sprzedawcę masek gazowych. Co Ty na to?
Dziękuję!Thana pisze:Coś mi się zdaje, że te widoki już są oficjalnie widoczne. Gratulacje!
Po co czekać? Trzeba być kreatywnym i samemu stwarzać warunkianbe pisze:Ale poczekamy na apokalipsę
Tu nieoficjalnie gratuluję, a teraz ja idę tam, żeby oficjalnie pogratulowaćanbe pisze:Chyba trzeba będzie oficjalnie się pochwalić.
Dobra, coś się pomyśli.B.A.Urbański pisze:Po co czekać? Trzeba być kreatywnym i samemu stwarzać warunki
Ja już tam podziękowałam oficjalnie, a tutaj dziękuję nieoficjalnie.B.A.Urbański pisze:Tu nieoficjalnie gratuluję, a teraz ja idę tam, żeby oficjalnie pogratulować