Latest post of the previous page:
Coś mi się zdaje, że te widoki już są oficjalnie widoczne. Gratulacje!anbe pisze: Co do wcześniejszej powieści (tej ukończonej tutaj), to są pewne widoki, że tak to nazwę, ale nie chcę się chwalić przedwcześnie.

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Coś mi się zdaje, że te widoki już są oficjalnie widoczne. Gratulacje!anbe pisze: Co do wcześniejszej powieści (tej ukończonej tutaj), to są pewne widoki, że tak to nazwę, ale nie chcę się chwalić przedwcześnie.

Dobra. Ale poczekamy na apokalipsę. Wtedy będzie większy popyt i zbijemy kasę (albo naboje na zombiaki, mutanty itd.Możesz mnie zatrudnić jako obwoźnego sprzedawcę masek gazowych. Co Ty na to?
 ). Chyba, że wszyscy wcześniej wymrą.
). Chyba, że wszyscy wcześniej wymrą.  
 Dziękuję!Thana pisze:Coś mi się zdaje, że te widoki już są oficjalnie widoczne. Gratulacje!
 Wzięło i się wydało.
 Wzięło i się wydało.  Chyba trzeba będzie oficjalnie się pochwalić.
 Chyba trzeba będzie oficjalnie się pochwalić.Po co czekać? Trzeba być kreatywnym i samemu stwarzać warunkianbe pisze:Ale poczekamy na apokalipsę

Tu nieoficjalnie gratuluję, a teraz ja idę tam, żeby oficjalnie pogratulowaćanbe pisze:Chyba trzeba będzie oficjalnie się pochwalić.

Dobra, coś się pomyśli.B.A.Urbański pisze:Po co czekać? Trzeba być kreatywnym i samemu stwarzać warunki

Ja już tam podziękowałam oficjalnie, a tutaj dziękuję nieoficjalnie.B.A.Urbański pisze:Tu nieoficjalnie gratuluję, a teraz ja idę tam, żeby oficjalnie pogratulować

).
).