Latest post of the previous page:
Będę "dryć" - szaty i nie tylko, dzioba tyż. Chwilowo moje ramię nie szwankuje, więc misja naprawiania świata w toku
 - szaty i nie tylko, dzioba tyż. Chwilowo moje ramię nie szwankuje, więc misja naprawiania świata w toku 
Trzeba coś robić, a nie tylko milczeć wymownie z obawy o to, że idzie "młodość"

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
FajnieAugusta pisze:ale fajnie by było, gdyby ktoś raczył odpowiedzieć: nie jesteśmy zainteresowani. I tylko tyle.
 Ale oni chyba nie wyrabiają z przerobem nadsyłanych materiałów. Inna rzecz, że mogliby to lepiej zorganizować. Dać odpowiedź z automatu czy coś.
 Ale oni chyba nie wyrabiają z przerobem nadsyłanych materiałów. Inna rzecz, że mogliby to lepiej zorganizować. Dać odpowiedź z automatu czy coś.
 Na usprawiedliwienie FS mogę tylko powiedzieć, że fala przysyłanych tekstów jest masakryczna. A żeby zaopiniować każdy ( nieważne pozytywnie czy negatywnie) trzeba go najpierw przeczytać...
 Na usprawiedliwienie FS mogę tylko powiedzieć, że fala przysyłanych tekstów jest masakryczna. A żeby zaopiniować każdy ( nieważne pozytywnie czy negatywnie) trzeba go najpierw przeczytać...
 Czyli ile godzin? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
 Czyli ile godzin? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jest tylu pisarzy.
 jest tylu pisarzy. 

ale to już temat na całkiem inną okazję.
 ale to już temat na całkiem inną okazję.