ukłony

1
To ja może kilka słów o sobie, najpierw... Urodziłem się w Małkinii... Nie, wróć. Część z Was może mnie kojarzyć z literaturą grozy i będzie to ze wszech miar słuszne skojarzenie. Ale kilka słów wyjaśnienia. jako osoba chorobliwie czuła na krytykę strasznie bałem się tego miejsca wiele lat temu, chociaż korciło mnie, by się zarejestrować. W międzyczasie ZWERYFIKOWAŁA mnie rzeczywistość. Jak mniemam, z pozytywnym dla mnie skutkiem. :roll: Ale tęsknota za tym miejscem we mnie pozostała. Przyjmiecie marnotrawnego do swego grona?
PS. Chętnie podzielę się swoim doświadczeniem, chociaż powinniśmy uczyć się na swoich błędach, a nie cudzych. Dlaczego? Bo nie da się chyba wykorzystać wiedzy z drugiej ręki, jeżeli człowiek sam się nie przejedzie parę razy... Chociaż mogę się mylić, ale każde doświadczenie jest tak naprawdę specyficzne.
Autor zbiorów "Osiem", "Album" i "Dziewięćdziesiąt dziewięć"

4
KMaciejewski,
a my mamy p. Krzysztofa dziś w DNN :D
(wrzeszczy histerycznie)
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

5
Hej hej :)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

8
Natasza pisze:KMaciejewski,
a my mamy p. Krzysztofa dziś w DNN :D
(wrzeszczy histerycznie)
Błagam - nie p. Krzysztofa, tylko Krzyśka lub Krzysztofa w najgorszym razie ;-)

[ Dodano: Nie 01 Mar, 2015 ]
Avenger pisze:Witaj i rozgość się. :)

Ze spotkania Andrzeja prosto na WM! :)
Andrzeja nie dogonię przenigdy ani w liczbie książek, ani postów, ale rzeczywiście to spotkanie mnie przekonało ostatecznie ;-)

[ Dodano: Nie 01 Mar, 2015 ]
Romek Pawlak pisze:Cześć :)
Sto lat się nie widzieliśmy. Trzeba to naprawić :-)
Autor zbiorów "Osiem", "Album" i "Dziewięćdziesiąt dziewięć"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”