17
Cerro pisze:Myślę, że to może rzucić trochę światła na całokształt: http://kiciputek.blogspot.com/2015/03/d ... czyli.html
Aha, czyli Dobre Historie się rozpadło na dwoje :|
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)

18
Mówiłam, że można zrobić biznes... Ale ten, z punktu widzenia blogerki, nieco pachnie kryminałem.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

19
Rubia pisze:Ja mam tylko nadzieję (chyba niesłuszną), że w promowaniu autorki inicjatorzy tej akcji będą jednak brali pod uwagę przede wszystkim zalety jej pióra, nie zaś cielesne. Ideałem byłby zrównoważony poziom jednych i drugich, ale...
Zróbmy prowokację: wyślijmy opowiadanie Andrzeja Pilipiuka i zdjęcie dziewczyny w typie BrzydUli, a potem instrukcję obsługi pralki i fotę zaprzyjaźnionej koleżanki-modelki. ;>

A serio to i tak wszystko wyjdzie, jak już owa literatka zacznie być promowana. Wtedy zasiądziemy w loży i będziemy oceniać... poziom literacki, oczywiście :roll: :wink:
http://lubimyczytac.pl/autor/141613/nat ... czepkowska

21
Mnie nawet ich profil się nie ładuje :lol:

Co za szybkie nerwowe ruchy :cool:
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)

22
Oj, tam, czepiacie się. Autorka ma być ładna, żeby się książki z jej zdjęciem na obwolucie dobrze sprzedawały. Młoda, żeby zdążyła jeszcze 30 tomów sequeli machnąć. No a kobieta, bo dostali dotację z PUPu na promowanie parytetów w zatrudnieniu.
And the world began when I was born
And the world is mine to win.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”