Latest post of the previous page:
Tyle tylko, że King pisze dziennie 2 tys. słów, a przy takich ilościach i codziennym pisaniu, można naprawdę szybko napisać średnich rozmiarów powieść

Latest post of the previous page:
Tyle tylko, że King pisze dziennie 2 tys. słów, a przy takich ilościach i codziennym pisaniu, można naprawdę szybko napisać średnich rozmiarów powieśćNowa dla mnie. Dotychczas pisałam tak: 50 tysi w jeden dzień, dwa tygodnie przerwy... albo: 50, 40, 30, 40, 50 etc... a po tygodniu maratonu miesiąc przerwy.Navajero pisze:Żadna nowa metoda, ja tak robię od lat. Powinienem dostać tantiemy za wykorzystanieAugusta pisze:No dobrze...
Wprowadziłam nową metodę:
codziennie minimum trzy tysie znaków ze spacjami
A Barbara Cartland dyktowała na raz pięć powieści pięciu sekretarkom i w miesiąc miała pięć tekstów gotowych.Black Wind pisze:Tyle tylko, że King pisze dziennie 2 tys. słów, a przy takich ilościach i codziennym pisaniu, można naprawdę szybko napisać średnich rozmiarów powieść.
No tak, ale liczy się też jakość (nie czytam romansów, więc nie będę oceniał tej autorki, jednak recenzje w necie też są jakąś informacją)MaciejŚlużyński pisze:
A Barbara Cartland dyktowała na raz pięć powieści pięciu sekretarkom i w miesiąc miała pięć tekstów gotowych.
Błąd.Black Wind pisze:nie chodzi mi o liczby, lecz o to, żeby więcej pisać
Sumptibus wydaje wyłącznie powieści bez wkładu autora.Przy okazji, czy Sumptibus wydaje powieści również bez wkładu autora?