571

Latest post of the previous page:

Natasza pisze:się wtrącę (irytująco): do jest rozmowa, a nie wywiad.
A no, w takim razie przepraszam.

I dzięki za wyjaśnienie;)

572
Natasza pisze:się wtrącę (irytująco): do jest rozmowa, a nie wywiad.
Tak jest psze pani! :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

573
Ok. Wyjaśnię tylko, co miałem na myśli.
Humanozerca napisał/a:

Jeszcze dalej, czy Razumowski dostał list zapisany alfabetem niewidomych i mógł go odczytać? Czy też w jego sporządzeniu pośredniczyły osoby trzecie?

Nie bardzo wiem o co Ci chodzi.
Może coś przeoczyłem, ale Razumowski o pościgu NKWD za Olgą i śmierci jej ojca dowiaduje się z listu...

574
No tak, ale ona pisze ten list już po odzyskaniu wzroku co jest wyraźnie zaznaczone.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

575
No i wczoraj skończylem Demony czasu pokoju. W sumie podobalo mi sie chyba bardziej niz poprzedni tom. No i mam pytanie. Są plany na kontynuację przygód Razumowskiego/Dunina?
Tak sobie myślę, że gdyby wszyscy ludzie byli braćmi, to by nie było sióstr.

576
Plany są, ale na później. Potrzebny mi płodozmian, tak więc kolejna książka nie będzie miała nic wspólnego z Razumowskim.
dr Samuel Johnson

577
chyba nikogo nie zdziwi moje pytanie (tym bardziej że pisarze zawsze myślą do przodu :) ) - o czym będzie kolejna książka?
to coś nowego czy może jakaś kontynuacja?

578
Jeszcze chyba trochę za wcześnie na konkrety :) Zdecydowanie coś nowego.
dr Samuel Johnson

580
Już jest :)

Tu
dr Samuel Johnson

582
Wychodzą nowe numery "Czasu Fantastyki", ostatni zawiera omówienie twórczości niżej podpisanego autora, kolejny, artykuł tegoż na temat literatury fantastycznej w Rosji, wojny na Ukrainie i Żółtego Niebezpieczeństwa :)
dr Samuel Johnson

584
Marcin Dolecki pisze:Gratuluję :) Szczególnie interesuje mnie trzeci temat :)
Udostępniłem Twojego drabbla na fb.
Na zdrowie! :) Ten numer z moim artykułem powinien niedługo wyjść. Wersja elektroniczna jest chyba za free.
dr Samuel Johnson

586
Dzięki za info :) Zawsze miło słyszeć takie rzeczy.
dr Samuel Johnson

Wróć do „Strefa Pisarzy”