Latest post of the previous page:
Nie no, raczej go zabiłam. To by było zbyt niezręczne.A dziadek jeszcze żyje?
Np?Bo to daje więcej możliwości.
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
obserwacja zmian doświadczeń pokoleniowych w zakresie życia seksualnego?paulina.itp pisze:Cytat:
Bo to daje więcej możliwości.
Np?
wspominałam, że to tekst fantasy skierowany do młodzieży? a nie nowe "50 twarzy załamania psychicznego autorki"?obserwacja zmian doświadczeń pokoleniowych w zakresie życia seksualnego?
rywalizacja o kobitkę?paulina.itp, jeśli żyje, to odmładzasz dziadka. W sumie jeśli nie żyje, to zawsze możesz go wskrzesić i później odmłodzić.
I dopiero wtedy robi się ciekawie
Już widzę z jaką ochotą wnuczek ruszy w "przestrzenie", gdzie gościł dziadek. Oj dziewczyny, dziewczyny...cru pisze:Scena jak bohaterka rozmawia z dziadkiem, smarkanie "buu, ja cię zawsze kochałam, ale on jest młodszy i przystojniejszy" ;(((( a dziadek na to "W porządku, wybaczam, i tak niedługo umrę, niechaj ów kawaler godnie mnie zastąpi" ;((((
Byłoby pięknie i wzruszającoDziadek odchodzi (dosłownie lub nie), a bohaterka czuje jeszcze większą więź z jego wnukiem i czuje się "rozgrzeszona".
Ludzie tak bardzo buntują się kiedy ktoś próbuje zakuć ich w kajdany, a jednocześnie sami nakładają na siebie kajdany każdego dnia.wspominałam, że to tekst fantasy skierowany do młodzieży?
chodziło mi tylko to, że pisząc tekst fantastyczny skierowany dla stosunkowo młodych czytelników (coś około mojego wieku) chciałam na pierwszym planie umiejscowić coś innego niż seksualność bohaterów.Ludzie tak bardzo buntują się kiedy ktoś próbuje zakuć ich w kajdany, a jednocześnie sami nakładają na siebie kajdany każdego dnia.wspominałam, że to tekst fantasy skierowany do młodzieży?
Fantasy. Do młodzieży. W wieku od 12,5 do 16 i 2 miesiące. Ale dla chłopców czy dziewczynek? I jakiej rasy? Bo we mnie trochę Cygana płynie.
Jeśli celujesz w nastolatki płci męskiej to jest to bardzo błędne podejście. Nic tak nie sprzedaje im czegokolwiek jak cycki.paulina.itp pisze:chodziło mi tylko to, że pisząc tekst fantastyczny skierowany dla stosunkowo młodych czytelników (coś około mojego wieku) chciałam na pierwszym planie umiejscowić coś innego niż seksualność bohaterów.