32
godai pisze:Centaurianie ponad wszelką wątpliwość są. Mam obawy co do Ziemian...
Tym razem to chyba obawy nieuzasadnione, wszak regulamin pisali właśnie Ziemianie, więc na "swojaków", jacy by nie byli, na pewno przymkną oko.
Uśmiechając się do deszczu mniej się moknie

34
A w sumie... Jeszcze trochę czasu zostało, można się zainteresować. Postaram się zdążyć, chociaż 60 000 znaków minimum to nie w kij dmuchał. Trzeba zacząć dzisiaj :P
Bo lubię pisać.

37
Drżymy!

[ Komentarz dodany przez: ithilhin: Sob 12 Mar, 2016 ]
proszę również drżeć przed zemstą moderatora za jednowyrazowe posty :P
Obrazek
Ostatnio zmieniony sob 12 mar 2016, 21:42 przez lakeholmen, łącznie zmieniany 1 raz.

38
W sumie ciekawa sprawa z tym konkursem: tak na dobrą sprawę Sci - Fi jako takiego nigdy w życiu nie popełniłem, więc gdybym się załapał w tym konkursie chociażby i na piąte miejsce, to mógłbym wtedy mówić o podwójnym debiucie :P Wychodzi na to, że konkurs "Ten pierwszy raz" faktycznie ma szanse być dla mnie "tym pierwszym razem"

huehuehue badum tssss :lol:
Bo lubię pisać.

39
Miałam zamiar wziąć udział w tym konkursie, ale nie wiem czy dam radę - musiałam na pewien czas przerwać pisanie (jestem dalej niż w połowie), bo przeprowadzaliśmy się z mężem do innego kraju.

Zajrzałam na stronę wydawnictwa i mają już.dopiero 8 tekstów nadesłanych :oops:

40
Czarna Nina pisze:Zajrzałam na stronę wydawnictwa i mają już.dopiero 8 tekstów nadesłanych :oops:
Nie siej wrogiej propagandy, już jest 10, właśnie dwa kolejne przyjąłem. :mrgreen:

41
10 tekstów - czyli 2 teksty na jedno miejsce. A mamy połowę marca! Jeszcze kilka dni temu było tekstów... 4. I teraz wystaw sobie co będzie się działo na koniec miesiąca ;)
Bo lubię pisać.

42
11 (ale to rano licznik wbiję). Podejrzewam, że znowu się wszyscy obudzą w ostatnich godzinach, przy końcówce "Dobro złem czyń" nie nadążałem z wprowadzaniem rekordów do bazy danych.

43
U mnie praca idzie pełną parą, obecnie mam 40 000 tys znaków, a zacząłem pisać niecałe dwa tygodnie temu. Nie chcę oddawać na ostatnią chwilę, głównie z przyczyn ideowych, ale na pewno poświęcę jeden dzień na redakcję tekstu, korektę, etc. Przy każdym opowiadaniu na wstępie zawsze piszę "miłej lektury" i jednak chciałbym, żeby jury miało faktycznie "Miłą lekturę" :P Kaszany na pewno nie podeślę, mam ten etap już za sobą.
Bo lubię pisać.

45
BMW pisze:Tylko dwadzieścia tekstów. Co jest? Kryzys s-f?
Jak nie ma chętnych, żeby dokopać światu, to ja spróbuję ;)
Zostało jeszcze kilka dni, więc spokojnie zdążę.
Coś tam było? Człowiek! Może dostał? Może!

46
BMW pisze:Tylko dwadzieścia tekstów. Co jest? Kryzys s-f?
25, nie mam czasu na bieżąco aktualizować licznika. Niemniej fakt, gatunek + długość zrobiły swoje, jeśli o frekwencję chodzi.

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”