Latest post of the previous page:
Centaurianie ponad wszelką wątpliwość są. Mam obawy co do Ziemian...36
Ja mam tekst gotowy, teraz leży, dochodzi do siebie przed ostatnią iteracją  Tak więc, drżyjcie konkurenci :-D
 Tak więc, drżyjcie konkurenci :-D

Tak więc, drżyjcie konkurenci :-D
 Tak więc, drżyjcie konkurenci :-D37
Drżymy! 
[ Komentarz dodany przez: ithilhin: Sob 12 Mar, 2016 ]
proszę również drżeć przed zemstą moderatora za jednowyrazowe posty

[ Komentarz dodany przez: ithilhin: Sob 12 Mar, 2016 ]
proszę również drżeć przed zemstą moderatora za jednowyrazowe posty

Ostatnio zmieniony sob 12 mar 2016, 21:42 przez lakeholmen, łącznie zmieniany 1 raz.

38
W sumie ciekawa sprawa z tym konkursem: tak na dobrą sprawę Sci - Fi jako takiego nigdy w życiu nie popełniłem, więc gdybym się załapał w tym konkursie chociażby i na piąte miejsce, to mógłbym wtedy mówić o podwójnym debiucie  Wychodzi na to, że konkurs "Ten pierwszy raz" faktycznie ma szanse być dla mnie "tym pierwszym razem"
 Wychodzi na to, że konkurs "Ten pierwszy raz" faktycznie ma szanse być dla mnie "tym pierwszym razem"
huehuehue badum tssss

Wychodzi na to, że konkurs "Ten pierwszy raz" faktycznie ma szanse być dla mnie "tym pierwszym razem"
 Wychodzi na to, że konkurs "Ten pierwszy raz" faktycznie ma szanse być dla mnie "tym pierwszym razem"huehuehue badum tssss

Bo lubię pisać.

43
U mnie praca idzie pełną parą, obecnie mam 40 000 tys znaków, a zacząłem pisać niecałe dwa tygodnie temu. Nie chcę oddawać na ostatnią chwilę, głównie z przyczyn ideowych, ale na pewno poświęcę jeden dzień na redakcję tekstu, korektę, etc. Przy każdym opowiadaniu na wstępie zawsze piszę "miłej lektury" i jednak chciałbym, żeby jury miało faktycznie "Miłą lekturę"  Kaszany na pewno nie podeślę, mam ten etap już za sobą.
 Kaszany na pewno nie podeślę, mam ten etap już za sobą.

Kaszany na pewno nie podeślę, mam ten etap już za sobą.
 Kaszany na pewno nie podeślę, mam ten etap już za sobą.Bo lubię pisać.