47
W pierwszej dziesiątce kilka osób z Weryfikatorium i okolic (3? Filip, Nem i lakeholmen) Dobrze naliczyłam? :mrgreen: Może się pochwalcie tutaj. :)

48
Rzeczywiście, ten tydzień obfituje w sukcesy ;-) Udało się mojemu opowiadaniu w "Dobro złem" i miniaturce w "Dreszczach". To drugie tym milsze, że łódzkie, jak i ja ;-) I rzeczywiście, ekipa z wery się też zebrała (choć fantastyka.pl tez mocno reprezentowana ;-) )

49
W takim razie wielkie gratulacje dla zwycięzców z wery :) Dla reszty oczywiście również. Teraz pozostaje tylko czekać do wakacji, żeby to wszystko przeczytać. Pozdrawiam :).

Oraz oczywiście podziękowania dla organizatorów. Świetna robota. ;)

50
Gratulacje Weryekipo :D
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

51
ancepa pisze:W pierwszej dziesiątce kilka osób z Weryfikatorium i okolic (3? Filip, Nem i lakeholmen) Dobrze naliczyłam? :mrgreen: Może się pochwalcie tutaj. :)
Tacy wstydliwi są :P
Chwalić się, a nie chować po kątach!

Gratulacje, Filip, Nem i lakeholmen!!

lakeholmen, brawo za "Dreszcze"!
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

52
Dzięki, ale to nie ten konkurs ;)
Dobro złem czyń jest piętro niżej. Chociaż, fajnie, gdyby i to starcie skończyło się podobnie :D

Edit, dzięki za zauważenie pomyłki. Już przeklejone w prawidłowe miejsce. :)
Ostatnio zmieniony sob 02 kwie 2016, 20:18 przez Filip, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś tam było? Człowiek! Może dostał? Może!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”