Dziennik imadoki

408
Skończyłam, skończyłam, skończyłam :-)
A w liczbach to bardzo łatwo się pogubić. Ja do dzisiaj nie wiem co to jest tangens, a permutacja to dla mnie nazwa tropikalnej choroby zakaźnej
Everything happens for a reason

Dziennik imadoki

412
imadoki pisze: Skończyłam, skończyłam, skończyłam
hura! hura! hura!
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Dziennik imadoki

413
System motywacyjny jest całkiem fajny. Ale może niech najpierw poprawi? :P
Skończenie powieści nie zdarza się codziennie, więc uwielbiam to uczucie :). Brawo, cieszę się razem z Tobą.
Pisarz miłości.

Dziennik imadoki

415
Dobra, nie płacz, kupię Ci osobiście żelki :P.
Ile wyszło znaków w sumie? I to będzie jedna powieść czy jakaś kontynuacja? Może jakiś zarys fabuły, jak to bywa przy opisach przed przeczytaniem? :)
Pisarz miłości.

Dziennik imadoki

416
Książka obecnie ma 436 k znaków.
W skrócie to chyba tak:

Głównym bohaterem powieści jest pięć osób (Jagna, Kira, Kornel, Maksymilian, Mateusz) w wieku 19-24 lata. Łączą ich więzi rodzinne i/lub przyjaźni (Jagna, Kira, Mateusz) (Kornel, Maksymilian, Mateusz). Pewnego dnia ich drogi splatają się i wkrótce młodzi odkrywają, że wydarzenia z ich przeszłości dziwnie się łączą. Czy sekrety rodzinne doprowadzą do kolejnej tragedii, czy może ich rozwikłanie pozwoli im zacząć wreszcie normalnie żyć.

Dziennik imadoki

420
Filip pisze: Super! A teraz chwila na oddech, parę zdjęć na ściance i czas na nowy maraton ;)
Pomysł na coś nowego jest, tylko muszę jeszcze ten projekt potraktować papierem ściernym

Added in 1 minute 13 seconds:
Romek Pawlak pisze: Nieźle, dałaś radę :)
Nie miała wyjścia, nie mogłam zawieść takiego kibica :-)

Wróć do „Maraton pisarski”