Latest post of the previous page:
Przybyly trzy kolejne strony. (64). Równocześnie ukonczylam rozdzial 10, plus zrobilam maly hokus pokus i polaczylam trzy projekty.Added in 1 minute 52 seconds:
Ithilhin czy Twoja bohaterka zmienila się?
Latest post of the previous page:
Przybyly trzy kolejne strony. (64). Równocześnie ukonczylam rozdzial 10, plus zrobilam maly hokus pokus i polaczylam trzy projekty.dostała szansę, żeby się zmienić, właściwie na sam koniec historii. ale jest niedopowiedzenie. czytelnik może się domyślać, że dużo pracy przed nią.
Niezła jesteś
Lubię, jak sprawy się komplikują :-) Ja też mam pięciu głównych bohaterów, chociaż ostatnio zayważyłam, że faworyzuję trzech, więc muszę trochę rozwinąć Kornela i Mateuszakatamorion pisze:
imadoki - wydaje mi się, że te trzy historie pasują do siebie. Gdybym nie dodała ich jako wątków, powieść byłaby mało rozbudowana i płaska (tylko dwie główne postacie plus kilka pobocznych). A poprzez połączenie uzyskuję pięć głównych postaci. Wiem, że niektórzy pisarze nawet z monologu potrafią zrobić arcydzieło - ja póki co uczę się budowy struktury.
Rozwijaj, rozwijaj. Ja mam zamiar tak pisać, aby to poszczególny czytelnik mógł sobie określać, kto jest głównym bohaterem. Aczkolwiek nie wiem, czy mi się to uda
Przejrzałam z ciekawości kilka stron wydawnictw. Główne informacje na temat nadsyłanych utwórów dotyczą sposobu przesyłania, wszelakich innych warunków... ale nigdzie nie jest napisane, że fragmenty utworu nie mogą być już opublikowane. Taki wymóg mają czasopisma literackie wobec nadsyłanych opowiadań.