Latest post of the previous page:
Gosiu! Sama wiesz... Ależ się cieszę. Wciąż.Tu się chwalimy publikacjami papierowymi (proza i inne)
541Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)
Latest post of the previous page:
Gosiu! Sama wiesz... Ależ się cieszę. Wciąż.ale głupoty gadasz!
a to akurat prawda :-)więc moje gratulacje są jak gol strzelony na wyjeździe - liczą się podwójniegratuluję!
Natasza, ja gratuluję sukcesu w postaci napisania powieści - co już samo w sobie jest pewnym osiągnięciem, ale przede wszystkim gratuluję jej wydania w pierwszoligowym wydawnictwie, co już jest osiągnięciem wymiernym i znaczącym. Mogłem sobie być na "nie" - takie moje prawo, co nie ogranicza jednak mojego prawa do wyrażenia swojego uznania, które przecież nie jest pochwałą książki, ale gratulacją jej wydania.
Tak, to jest konkret, szczególnie w sytuacji nadaktywności wydawnictw trzecio i czwartoligowych, nie mówiąc o samizdatach.Smoke pisze:Natasza, ja gratuluję sukcesu w postaci napisania powieści - co już samo w sobie jest pewnym osiągnięciem, ale przede wszystkim gratuluję jej wydania w pierwszoligowym wydawnictwie, co już jest osiągnięciem wymiernym i znaczącym.
Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”