Latest post of the previous page:
Nie oszukuj, masz co najmniej 25
Latest post of the previous page:
Nie oszukuj, masz co najmniej 25Z tego co pamiętam, w filmie pominięto niektóre wątki, uważam też, że w książce napięcie jest lepiej budowane, mocniejsze. Niemniej sam film również się broni. A to, że książkę polecam, to oczywista oczywistość
Kobieta powinna sobie ustalić, raz na zawsze, ile ma lat i tego się trzymać
...to zdanie było skierowane do Nataszy, nie do ciebieThe Dreamer pisze:Bawi mnie, że z jednego krótkiego zdania potrafi powstać pełen ciąg myśli.
Jak napisał Romek, to nie było do Ciebie
Jak słyszę, że ktoś narzeka na schematyczność świata i ludzi, bazując na doświadczeniu swoich nastu lat, to żegnam się krzyżem świętym, z prawa na lewo, prawosławną modąThe Dreamer pisze:To też doskonała pora na odsunięcie się od toksycznego środowiska, jakim jest szkoła. Każdy burak czy inteligentny człowiek może się w niej odnaleźć, ale to wymaga przystosowania się do pewnego schematu, a także zaakceptowania obecności schematycznych ludzi.
Chyba mnie z kimś pomyliłaś, najpewniej z którymś z rodziców, ja przyznałbym wszystkim chętnym prawo do rzucenia szkołyThe Dreamer pisze: Można powiedzieć, że tchórzy ten, który rzuca szkołę. Dowód na to, że nie umie sobie poradzić w trudnych sytuacjach, prawda?.
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”