Tu się chwalimy publikacjami w sieci (także e-bookami)

256

Latest post of the previous page:

Jason pisze: Wcale nie łatwiej tylko ty wcześnie zaczęłaś
No i w języku obcym bardziej się rzuca w oczy.
W ojczystym nie musiałam się martwić o gramatykę i idiomy. ;) "Same przyszły" :D.
szopen pisze:
No, no, robi wrażenie. Życzę, by to był początek wielkiej kariery, bo im więcej polskich autorów w anglojęzycznych magazynach, tym łatwiej będzie następnikom
Dzięki. Niestety, choć niestety jak wielka by moja kariera nie była, raczej niczego nie ułatwi. W magazynach średnio interesują się krajem pochodzenia (choć ostatnio Chiny stały się modne), a moje teksty są pisane po angielsku, więc nawet nie są zachętą do inwestowania w tłumaczenia.
Za to mam nadzieję, że zachęci to osoby znające angielski do prób twórczych w tym języku. :) Wiadomo, początki są ciężkie (i dłuuuugie), ale jak widać na załączonym przykładzie - da się.
O pisaniu i innych nałogach

266
Dzięki, Szopen. Mega*zine to zin internetowy zorientowany na kulturę i sztukę. Poza prozą publikują też poezję, grafikę i zdjęcia. Istnieje od jakichś 2-3 lat, ale nadal ma dość kameralną publikę. :P

PS. Zrobię im reklamę i dam link do strony głównej magazynu.

http://lostandfound_megazine.vipserv.org/
Nigdy nikomu nie ufaj, Danielu, a tym bardziej ludziom, których podziwiasz. Bo nie kto inny, a właśnie oni zadadzą ci najboleśniejsze rany.

268
Dobry :)

Ostatnio często się chwalę... więc się pochwalę, że w rocznicowym numerze magazynu internetowego "Histeria" pojawiło się moje opowiadanie "Ciasteczkowy potwór" - to opowiadanko grozy, szczególnie dla mnie ważne, bo walczę tu ze swoimi własnymi lękami. Takimi, które powodują paniczny strach. A przy tym jest też bardzo ładnie zilustrowane :)

Obrazek
Pisanie to życie a życie to zabawa

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”