Latest post of the previous page:
102 strony na 272 na razie istniejących - poprawione. chyba zaczęłam sobie przypominać, dlaczego podobała mi się ta książka.
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
102 strony na 272 na razie istniejących - poprawione. chyba zaczęłam sobie przypominać, dlaczego podobała mi się ta książka.

) to zainwestuję.
 ) to zainwestuję.Nasunął mi się obraz centrum dowodzenia z filmów

Mam tak w pracy i chyba przez to gdy wracam do domu to się nie mogę odnaleźć. A że centrum dowodzenia... No przecież dowodzę w swojej książce wysyłając bohaterów na misje
 Mam tak w pracy i chyba przez to gdy wracam do domu to się nie mogę odnaleźć. A że centrum dowodzenia... No przecież dowodzę w swojej książce wysyłając bohaterów na misje
 można i trzy, jak nav sugeruje, tylko po co w warunkach domowych jeśli uzywasz kompa do pisania tylko? chyba, ze nie tylko.
 można i trzy, jak nav sugeruje, tylko po co w warunkach domowych jeśli uzywasz kompa do pisania tylko? chyba, ze nie tylko. Jak coś szukam, to lubię mieć wszystko na wierzchu, więc na jednym ekranie będę miała otwarty plik, by na bieżąco coś poprawiać, a w drugim googla do szukania niezbędnych informacji.
 Jak coś szukam, to lubię mieć wszystko na wierzchu, więc na jednym ekranie będę miała otwarty plik, by na bieżąco coś poprawiać, a w drugim googla do szukania niezbędnych informacji. 
Nie mam na biurku miejsca na trzy

Muszę jeszcze gdzieś w międzyczasie wepchnąć informację o tradycji nadawania imion w rodzinie i chyba będzie koniec.
  Muszę jeszcze gdzieś w międzyczasie wepchnąć informację o tradycji nadawania imion w rodzinie i chyba będzie koniec.